bambi

Allting ordnar sig till slut...
God kväll finaste bloggläsare!


Jag är lite extra glad ikväll eftersom jag precis har pratat med rektorn på skolan som jag jobbar på. Som ni kanske minns så skulle jag bara få jobba 50% till hösten, men nu så sa hon att det var många elever som ville läsa Psykologi B och jag skulle även få ta Pedagogiskt Ledarskap så jag kommer att få jobba hela 75%. Då tänkte jag ta ut föräldraledighet dom resterande 25%.

 

Hon skulle då fixa så att jag antingen kunde lämna (och börja jobba kl. 10) eller hämta (och sluta senast kl. 14) varje dag!

Sen, det som känns allra allra bäst är att även maken ska gå ner till 75% och vara föräldraledig 25%. Så att vi verkligen kan dela på allt!

Jag var verkligen inställd på att bara få jobba 50% och att jag då skulle få fortsätta och dra tyngsta lasset med lämning/hämtning, matlagning, städning, mm, men nu ordnade det sig verkligen till det bästa! Så otroligt skönt! Detta känns verkligen som en bra lösning för hela vår familj! Är så glad!  :)

#1 - Hon den avundsjuka..

GRATTIS

#2 - Anonym

Härligt ! Va skönt!

KraaM !!!!!

#3 - Linnea

Kan inte du berätta lite grann hur det är på gymnasiet? Jag börjar på gymnasiet i höst och jag är nervös över vad som ska hända, speciellt eftersom ingen jag känner ska börja på samma gymnasium som mig.



Tack för bra bloggande! =)

#4 - ♥anna♥

Härligt! Grattis!

#5 - Anonym

Wow, vilken bra chef!! Låter kanonbra.

#6 - Bettan

Åh, vad kul! Grattis :) Det är ju så skönt när allt löser sig till det bästa!

#7 - Tindra



Hur funkar det med om båda föräldrarna e lediga? kan man vara mamma/pappaledig på varsitt barn vid samma tidpunkt?????



Nadja

#8 - LADY DAHMER

åh va skönt!



och att båda ni kan köra 75% är ju idealiskt!

#9 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Låter kanon! Skönt att det löst sig för er!