bambi

Efter cancern


För ett år sen... då var jag nervös och orolig inför min kommande operation av sköldkörteln. Min familj hade ju precis vuxit och jag ville ju fokusera på den, inte behöva ligga på sjukhus.

Även om somrar är underbara så kommer dom nog alltid påminna mig om allt som hände förra året. Men jag försöker fylla mina dagar med glädje och skratt för man vet aldrig om den där bomben släpps ner i ens liv igen.

Roxanna är en ung tjej som fick diagnosen leukemi och har överlevt, stöd gärna hennes insamling hos Cancerfonden (det går enkelt att ge ett bidrag med mobilen).
#1 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen

Det där att ha "jobbiga årsdagar" är aldrig roligt... Jag hoppas att den stannar borta för alltid, och att du istället kan se att du fått chansen att se allt på ett nytt sätt, uppskatta allt "lite mer". (utan att mena det på ett elakt sätt då!)

#2 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen

Och apropå att ge blod då får de en ordentlig känga av mig. Man kan inte gå ut och efterlysa blod och sen ha så knapphändig info på sin sida. Tänkte verkligen "ta mig i kragen nu" (hatar nålar och sjukhusmiljöer)

Men så har jag ju varit på Mallorca, Ingen info om "karens" finns att hitta.



Orka åka in med ett litet barn, leta central, öppettider, vänta, fylla i papper, för att sen få avslag och stressa till dagis. :-/

#3 - Mali - just me

usch ja.. men vad glad jag blir att du blev av me't i alla fall!! Jag ska be en bön för att du ska få vara glad och tänka på annat denna sommaren!!