bambi

Alla känslor kommer på en och samma gång

Här om dagen så såg jag ett par som stod runt en bil. Jag såg direkt på kroppsspråket vad det var dom höll på med och känslorna kom över mig på en gång. Jag tror ni också skulle känna igen vad dom höll på med. Hur dom båda står böjda över passagerarsätet och sakta sakta lyfter upp ett litet knyte. Det strålar om dom när dom båda två står böjda över det lilla knytet som hökar när det försiktigt och sakta lyfts ut. All fokus på den lilla, dom märker inte ens att jag går förbi utan ser bara sitt lilla mirakel. Jag försöker få en liten glimt av den lilla men man ser bara en liten nästipps sticka fram ur filten som är omvirad om den.

Jag kan verkligen minnas dom där dagarna som igår. Dagarna då man kom hem med sitt lilla nyfödda barn och allt handlade bara om det lilla undret. Det var så underbart och man var så stolt. Man svävade verkligen på moln och det var så SKÖNT att få komma hem och börja sitt liv med en ny familjemedlem.

#1 - Hon den avundsjuka..

Måste fråga dig vad/om du hade linne eller nått under din bröllopsklänning?

Jag har en likadan som jag tycker är jättefin, men jag vet inte om det räcker med en bh under.

#2 - Sigrid

Det där har precis blivit verklighet för min syster och hennes fru - de fick en son natten till lördag och kom hem igår och jag är så otroligt glad för deras skull!

#3 - Nelin

Åh vad jag längtar efter precis det där! Bara några veckor kvar nu :)

#4 - Martina

Åh jag kunde verkligen se bilden framför mig när jag läste din text.

#5 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Hon den avundsjuke Nej, jag hade bara bh under. Jag tyckte det funkade fint!

#6 - Sofia

Tack för ditt svar.

#7 - Tess

Håller med! Så bra beskrivning!