bambi

Ett barnrum tar form

Imorgon kommer målarna hit och sätter upp dom nya tapeterna. Jag har beställt ett nytt bord och en ny matta. Det får bli ett sånt här fint bord från Micki, med en krokodil på (passar ju bra till djurbården).

 

Sen vet jag inte om det ska bli grodstolar från Jabadabado eller färgglada stolar från IKEA. Skulle vilja hinna till IKEA under den här veckan men jag har så mycket inbokat så jag vet inte om jag hinner....

 



Veckan ser ut som följande
(endast dagtid, sen har jag lite planer för kvällarna också):
Måndag: Besöka Panduro Hobby
Tisdag: Besöka Tom Tits med barnen och Natashja
Onsdag: Besöka IKEA, om det hinns med
Torsdag: Fika med finaste Johanna
Fredag: Eventuellt fika med en gammal vän
(som faktiskt var min allra första vän här i Sverige
och som hittade mig igen via bloggen!)

#1 - arasen

De färgglada stolarna har min son och han ÄLSKAR dom verkligen. Han säger jämt "mamma, min stol" Ingen får ens ta på hans stolar. haha

#2 - John Hedqvist

Hej Bambi. hur intressant att du fott tag i gammal ven som sekert inte ar so gammal. Jag har forlorat kontakt med monga venner o bekanta genom oren, men so har jag levt i longa tider. Jag vet inte om jag har lov att lesa dina blogger men jag gillar att se om allt du sysslar med. Glad resten av sommarn. J H.

#3 - LADY DAHMER

ska vi bestämma lite detaljer.... vilken tid vi träffas och när? Jag är ju uppe med tuppen. Tom tits öppnar kl. 11 (och stänger kl. 18).



#4 - Tindra

Hoppas gubben har ledigt fr Fredag då :)

Ska bli kul att träffas min gamle vän :)

Helt sjukt att det var just din blogg som min vännina tipsade om att du var så duktig på att baka.....jag har ju läst bloggen i cirka 1år men ALDRIG kopplat att det var DU förrän jag rotade i arkivet lite......Life works in Mysterious ways....kram!

#5 - Tindra

Btw Tom Tits är jättekul! Barnen kommer älska det!

#6 - Therese

Bordet är jättefint! Vi har haft det, men tyvärr fick det inte riktigt plats i barnens rum så vi sålde av det. Kolla att underredet passar, vi fick aldrig vårt att fungera. Det finns också en krokodilmatta som vi har i sonens rum. Jättefin!