bambi

Förlåt för dålig uppdatering idag...
Men jag har haft fullt upp med att jonglera städning av nytapetserat rum, målning av byrå, laga middag, roa två gnälliga och trötta barn samtidigt (ingen av sov bra under natten då vi alla 4 fick trängas i samma säng)... Det känns lite som the day from hell, men det är så roligt att se det fina resultatet!





Lite surt är det att det blev två hela tapetrullar över! Hon i affären försökte övertala mig att ta ytterligare en, för när vi räknade ut det tillsammans i butiken så skulle det precis räcka till. Så får man förstås inte lämna tillbaka några rullar eftersom det är beställningsvara.... 640 kronor styck kostar dom också så det är en hel del pengar man kunde ha sparat där. Om inte någon är intresserad av att köpa två oöppnade rullar av Sandbergs fina stjärntapet?

Nu ska jag fortsätta och städa....
#1 - Ritch-Ratch

men det är ju perfekt att ha två rullar kvar om ni skulle behöva fixa till det senare? det är ju trots allt ett barnrum och allt kan hända ;-)

#2 - Helena

Jag är kanske intresserad om du har nån närbild på tapeten!

#3 - Nathalie-Mamma till Athida

Tipsar om att spara en rulle iallafall. skulle en olycka vara framme längre fram kan de vara svårt attt få tag på samma tapet med samma trycknummer.



Sen kan man ju göra tavlor, klä in möbler, göra tidningsskriftssamlare med tapeter också :P

#4 - Mia

Precis som föreggående skriver, spara åtminstone en rulle tapet, trist om något skulle hända annars!

Å som sagt så går det att göra lite roliga saker av överbliven tapet!

#5 - Ritch-Ratch

Ja man kan ju till exempel lägga tapeter i botten på byrålådorna. kan ju vara lite roligt.

#6 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Tack för alla fina tips! Ni är underbara!



Inte så tokigt att använda lite överbliven tapet i byrålådorna. Jag funderade på att kanske ha det på hyllorna i deras skåp också. Men måste man ha någonting på tapeten då, tror ni? Lack?

//kan inget om sånt här

#7 - Apan satt i granen

Du behöver inte lacka tapeten, den är avtorkbar och tåligare än man tror. Sätt dit den med dubbelhäftande tejp så håller den sig på plats.



Kram!

#8 - Linnéa

Hej!



Jag skulle definitvt lacka tapeten om du ska tapetsera hyllor med den. Om hyllorna ska vara till barnrum och användas av barn så blir den inte så tålig i längden. Hör efter i färgaffären om vilka lack som passar. Det ska vara tåligt men bli helt slätt och genomskinligt när det torkar.



Kommer bli super snyggt!



#9 - Sara

det finns sprylack (billigt också) som man kan använda. Jag bor i södra norbotten och här har jag då köpt ett på dollarstore för 50 kr som man bara ska spraya på (enkelt å bra)

#10 - Sara

det finns sprylack (billigt också) som man kan använda. Jag bor i södra norbotten och här har jag då köpt ett på dollarstore för 50 kr som man bara ska spraya på (enkelt å bra)

#11 - Apan satt i granen

Om man lackar tapet finns risken att den bubblar och att bubblorna inte slätas ut igen. Tapeter är tåligare än man tror. / Färgbutiken