bambi

Parkteater - Bröllopet
Sommar innebär parkteater. Varje år brukar vi försöka gå på någon föreställning. Att sitta ute och se på teater är så underbart. Folk sitter och myser på filtar med picknick och lite vin. Folk är glada och skrattar. Och det är gratis, bara det är ju underbart!

Igår var vi iväg med båda barnen. Det var lite nervöst så där... föreställningen börjar kl. 19, men man måste vara där minst en timme innan för att få någerlunda platser. Kommer barnen att gnälla och tycka att det är tråkigt att vänta? Kommer barnen störa andra under föreställningen eftersom dom kommer bli trötta?

Men vi tänkte att i värsta fall får vi väl gå hem. Dumt att inte ens prova, dumt att känna sig begränsade bara för att man har två småbarn och man egentligen inte vet hur det kommer att gå. Det kanske går jättebra? Och visst gick det bra! Zack satt knäpptyst och helt fokuserad under hela föreställningen. Innan föreställningen så sprang han runt lite och Leah flörtade med dom som satt runt omkring oss. Vi fick muta henne med lite kakor och napp där mot slutet... men det gick bra och mamma och pappa fick för en gångs skull njuta av lite kultur.


Här hade vi precis kommit och ni ser hur fullsatt det redan var då (50 minuter innan föreställningen börjar).Men ändå fick ganska så okej platser...


Ni kan läsa mer om parkteater här.

#1 - Martina

Tack för inspirationen. Har funderat på något annorlunda som jag och dottern kan göra tillsammans.

Lite parkteater vore inte dumt!

#2 - Jessica

jag var också där! och jag som till och med tänkte att man kanske skulle få en glimt av dig eftersom du bor där i knutarna :D haha. hade varit kul att se er IRL :) vad tyckte ni om teatern? några av vännerna kallade den "plågsam" och själv tyckte jag att höjdpunkterna var när möblerna föll ihop, hur gjode dom egentligen för att få dom att kollapsa precis i rätt tid?