bambi

Recension av Baby Björn Miracle



För ca två månader sen så fick vi hem Baby Björns senaste bärsele Miracle från Allt för föräldrars webshop för att recensera den. Vi har använt den när vi har varit på ställen där det är mycket folk och trångt med barnvagnen, men jag har också testat den till mataffären och när jag har hämtat Zack på förskolan.

Baby Björn Mircale är anpassad för att kunna användas direkt från födseln och ända upp till 15 månader. Det blir väldigt tungt att bära ett större barn som Leah så det som var väldigt bra med denna sele var att man kunde variera hur man bär barnet. Man kan enkelt justera så att vikten ligger på antingen midja, höft eller axlar och man kan ändra så att man antingen bär barnet väldigt högt upp eller lite längre ner (vilket är enklast med ett större barn).

Jag har verkligen tyckt om att bära våra barn i bärsele. Det är underbart att ha dom nära hela tiden och det känns lite friare än att dra en barnvagn framför sig. Leah bodde i sin bärsele (som var en ErgoBaby) när vi var i Thailand i två månader och vi skulle inte ha klarat oss utan bärselen där!



Leah som är en väldigt social och utåtriktad bebis (hon ska alltid vinka och säga "hej" till folk) älskar att hon kan sitta framåtvänd i Baby Björnen. Det enda som jag skulle kunna sakna är att man skulle kunna bära barnet på ryggen eller på sidan (på höften) som man kan göra med vår andra bärsele ErgoBaby, men det är inte ofta vi själva har burit barnen på något annat sätt än fram på magen. Men då kan man istället inte ha barnet framåtvänd som med Baby Björnen.



Med selen så fick även ett väldigt praktiskt och mysigt fleeceöverdrag! Detta är något som jag har saknat när vi har burit barnen i bärsele på vintern. Ska man stoppa in hela barnet i sin vinterjacka... nej, där får dom oftast inte plats! Så det hade varit toppen med detta fleeceöverdrag med huva och allt!

Baby Björn Miracle finns i Allt för föräldrars webshop.
#1 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen

Vad skönt det låter att kunna variera tyngden! Hade jag mer än väl behövt, med en låååång son, och tvååringen som ska hjälpas upp för våra tra trappor upp.......

Med barn nr 2 hade jag inte överlevt utan sele. hade sjal i början, saknar den lite. Tyvärr äger vi ingetdera, men har en BB (äldre modell) som vi lånat!

#2 - Sofi

:D Du vet väl att Ergo har ett överdrag att köpa som tillbehör? Nu kanske ni inte behöver det inför kommande vinter men jag hade i alla fall ett sånt som jag använde över bärsjalen. Funkade finfint! Och så är det regnskyddat också.

#3 - emma

ser super smidig ut, vi har två små en på 13 mån och en på 3 v. Den minsta vill bara vara i famen så det lät verkligen som en bra sele. Jag har en mei tai och en manduca och ingen av dem känns som en bra lösning för att orka bära under långa stunder.