bambi

Sista chansen...



Hämtade ut ett fint paket från BohemiaDesign igår! Missa inte chansen att utnyttja rabattkoden hos Bohemia som ger dig 25% rabatt på alla deras Odd Molly plagg. Koden är bambimolly och gäller bara till och med IDAG!

Ett annat roligt paket som jag också fick igår var från Allt för föräldrar. Jag ska få ingå i en testpanel och testa BabyBjörns nya bärsele Miracle.


Bärselen kan man använda från 0-15 månader, så vi kommer bara kunna använda den i ca 2 månader innan Leah blir för stor för den. Eftersom det inte kommer bli några fler barn här och vi även har en annan bärsele så tänkte jag kanske lotta ut denna sele + tillhörande filt i bloggen!
#1 - Jessica

spännande att testa! Jag slutade bära min 15 när han var 5mån kanske, min rygg orkade inte mer.



Vad är det för skillnad på denna och som våran, active?



//Jessica

#2 - Jessica

spännande att testa! Jag slutade bära min 15 när han var 5mån kanske, min rygg orkade inte mer.



Vad är det för skillnad på denna och som våran, active?



//Jessica

#3 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Jessica Dom har förfinat sin konstruktion. Så här står det: "Bärselen har ett rejält vadderat och justerbart midjebälte vilket gör att man enkelt kan bära ett större barn och få belastningen på höften istället på axlarna och ryggen. Det tillsammans med ett bekvämt ryggstöd som ger bekväm stadga i ländryggen och breda axelband ger det många möjligheter till varierat bärande vilket också gör att man inte blir lika trött i kroppen vid ett längre tids bärande."

#4 - Jessica

Där ser man! Spännande det skall bli att höra utvärderingen sedan :)



Ha en fin dag!

#5 - Dorothea - Ett nästintill trillingliv

Hej!

Åh vad kul att du fick testa den. Jag var i valet och kvalet men Alvin var ju redan när jag fick mailet 14 månader så det kändes som om jag knappt skulle hinna få hem den ;) haha.

Tror iaf den är toppen bra!



Ja riktigt typiskt att de vart sjuka nu. Men men. Jag får se om jag åker själv, han erbjöd mig det. Min bästa älskling <3 Har all tilltro i karl så han grejjar detta galant själv det vet jag! Men ja, vi får se om samvetet grejjar det. & hur de verkar må under morgondagen helt enkelt!



Vi har tidigare bott i vås (nere på stan) men flyttade när vi väntade tvillingarna ut på landet, mellan sala och enköping. Nu har vi precis flyttat tillbaka till Vås och bor rätt nära djäkneberget (blåsbo heter området) Vad kul att ni brukar vara här - kanske vi ses på djäkneberget någon härlig sommardag ;)

#6 - Elin

Hejsan, skulle vara kul att få hem en sådan bärsele. Jag väntar mitt första barn och efter två jobbiga missfall kan vi äntligen börja hoppas att detta ska gå vägen.

Du skriver en väldigt bra blogg, jag får ofta ett leende när jag läser och jag har använt några av dina recept.

Fortsätt med din blogg.



Mvh Elin