bambi

The hookup
Det var flera av er som var nyfikna på hur min Hookup s/s tunic satt på. Jag förstår nyfikenheten eftersom jag själv var lite nervös när jag beställde den att det skulle bli lite tältvarning. Den är inte direkt figursmickrande som många andra Mollysar är.



Efter att ha haft tunikan på mig hela förmiddagen så måste jag säga att jag gillar den! Den är ju väldigt bekväm förstås, inget som sitter åt någonstans. Tog den i min vanliga storlek, 2. Man kan dra åt den lite baktill men då tyckte jag att den bara blir tajtare över bysten, hade gärna sett att man kunde markera midjan lite mer. Men fickorna är en snygg detalj och tunikan ger en avslappnad känsla. Och jag fick komplimanger för den imorse när jag lämnade på dagis  :)

Tunikan kommer alltså ifrån Country Dreams rea. Till tunikan har jag strumpbyxor från Pierre Robert (favoriterna) och armband från Humanity.



P.S. Glöm inte att vara med och tävla om den kombinerade digitala termometern från Philips!
#1 - Sophie

Hahaha! JAHA! Ja men då så! Då var det samma ;) Helena ja. Hon var jätteomtyckt av alla, hon hade ju KLOK-kurserna oxå. Tills dess att hon underkände en hel klass i engelska temagrupparbeten ;)

#2 - Anonym

Hade du köpt den om den hade varit på HM eller är det bara för det är en Molly?

#3 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Anonym Jag köpte denna mest för att jag gillade färgen och mönstret så det var inte enbart för märkets skull :)