bambi

The story of my life

Detta är ett alltför vanligt scenario i mitt liv just nu. Minst en gång i veckan utspelar detta sig... nej, jag överdriver inte.

I mataffären/klädaffären/vid övergångsstället.

- Men åh, sitter den en till där under (tanten tittar på Zack som sitter under Leah i Phil & ted:en)

-
Ja...

 

- Vilken praktiskt vagn! På min tid fanns det inte såna vagnar... (och så får man höra en liten anekdot om hennes tid som småbarnsföälder). Men... (hon tittar en gång till på båda barnen)... är dom tvillingar??



Nog för att dom är lika, men det syns väl att dom inte är tvillingar? Det är ändå 19 månader mellan dom!

#1 - Jessica

haha jag får höra det ofta också och allt exotiskt jag har är en trehjulig urban jungle!



På tal om kläder på barn och genus

http://jessicaochlivet.blogspot.com/2011/06/regnbagskille.html



kram!

#2 - Karin

Ha ha jag får höra samma ang. vagnen. Det är måånga gånger man har stått och förklarat funktioner för helt främmande. Det stör mej inte egentligen, speciellt inte om det är föräldrar som funderar på att köpa en likadan.



Det om att Zack och Leah skulle se ut som tvillingar förstår jag inte, visst är dom lika men ålderssillnaden syns!



Ha en bra dag!

#3 - Malin

Fast om inte Leah har händerna i munnen (som är lite typiskt för små) så är hon ju faktiskt nästan jämnstor med Zach där dom sitter. Så jag kan absolut förstå att folk vid första anblicken tror att dom är tvillingar! :)

#4 - Sofi

Den frågan får jag också väldigt ofta, om mina grabbar är tvillingar. Tycker dock inte heller att mina barn ser ut att vara det. Det skiljer 11 månader mellan mina två minsta. Visst är dina barn lika, men jag tycker inte heller de ser ut som tvillingar!!! Ha en bra dag. Sofi

#5 - Sandra Michelle

Mina bröder är födda -90, -91 och -93. Det var väldigt många som trodde att de var trillingar, så det är inte alltid som det syns! :)

#6 - Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset

Idag min vackra så ses vi! :)

Jag är lite täppt fortfarande men mår mycket bättre, är väldigt trött efter nattens kaos med sonen, men men, jag är GO! :D



Kul att du prenumererar nu, jag har hängt på dej länge.

Kram

#7 - Anna

Jag tycker dina barn är väldigt lika och på de bilder man ser här i bloggen så ser de ut att ha ungefär samma storlek på huvudet (samma med mina barn som det är 2 år emellan). Oftast är det ju det man ser sticka upp i vagnen och är man äldre (och det var längesedan man själv hade småbarn) så tror jag det är lätt att man "misstar" dem för tvillingar :)

#8 - jenny

på den där bilden ser de lika stora ut så man skulle faktiskt kunna tro att de är tvillingar.

#9 - Linn

vad har du för vagn då?

#10 - Mimmi

Känner igen det där, man får ofta frågan om vagnen eller hör att de säger något till varandra när man går förbi. Har också en P&T.

Om Leah sitter under så fyller ju hon ut sitsen nästan lika mycket som Zack gör med huvudsitsen så då ser de nästan lika stora ut. De är väldigt lika varandra på bilden här också, lite mindre men för ett otränat öga så.

#11 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Linn En phil&ted sport

#12 - En pojkmammas vardag

Haha! Vilken fråga. För det syns ju att dom inte är tvillingar :)

#13 - Emma

Haha, jag känner igen mig, har 17 månader mellan mina!Får dock inte riktigt kommentarer varje vecka då jag bor i en mycket mindre stad. Men det händer rätt så ofta ändå.

#14 - Pethra

Åldersmässigt så ser man ju att dom inte är tvillingar men ser man till hur lika de är utseendemässigt så skulle de ju helt klart kunna vara tvillingar, tvåäggstvillingar ser ju ut som helt vanliga syskon. Sedan kan det vara svårt att se ålderskillnaden om de inte står upp eller sitter vid sidan om varandra.

#15 - Maria

haha precis den frågan får jag jätte ofta med när jag är ute med mina två små. Den ena är tre och den andra 1.. lite skillnad. Mellan dom skilljer det sig 2 år och 3 månader. Man Ser ju att det är stor storleksskillnad på som!!

#16 - Tess

Jag har känt ett tvillingpar där det såg ut att skilja 1-2 år mellan dem så ena tvillingen kan vara mindre och den andra större ibland kanske...?

#17 - Johanna

Jag får oxå ofta höra frågan om mina barn är tvillingar. Det skiljer oxå 19 månader, storebror och lillasyster. Dock är de 10 år och 8½ år nu. Men de är lika långa och ganska lika vilket gör att de frågar.



Men nu är ju Zack och Leah inte så stora än, så de borde ju se skillnaden :-)

#18 - TUMADRE

Hahaha! Det där fick jag också jämt höra när jag körde (särskilt!) min P&T-vagn! Och det är ändå 22 månader mellan mina barn!



En annan kul grej med den vagnen var, att när vi var i Thailand, så brukade thailändarna peka (och skratta högt!) när jag körde förbi med den.

#19 - Martina

Faktiskt... de är väldigt lika och det är inte ovanligt att ena tvillingen av tvåäggstvillingar är lite mindre än den andre.

Så som de sitter i soffan, när man inte ser dem röra sig eller hör dem "låta" så skulle de faktiskt kunna vara tvillingar.