bambi

Är det bara jag som tycker att sånt här är vidrigt?
Förut när jag fick höra talas om att det fanns en dejtingsajt för gifta som ville vara otrogna i USA (tror att det var på Dr.Phil) så blev jag äcklad och trodde aldrig att det skulle finnas något sånt här i Sverige...

Men så såg jag deras reklam på tv (!!):



Jag vet inte om det är för att jag är nygift nu... men jag tycker att det känns rätt så äckligt och smutsigt att tjäna pengar på otrohet. Något som förstör folks liv och splittrar familjer. Man behöver väl inte underlätta det? Eller tänker ni att dom som är medlemmar skulle ändå vara otrogna??
#1 - Killmamman

nej, det är bara helt bisarrt att det finns...

#2 - Andrea

ja alltså det är ju inte precis moraliskt att tjäna pengar på att hjälpa människor att svika de dem säger sig älska.

Men som affärsidé är det ju ganska smart ändå.

Men jag är ganska kall och härdad på det viset. Tycker man ska ha frihet att tjäna pengar oavsett vad som anses vara moraliskt. Så länge det inte rör sig om lagbrott givetvis.

#3 - arasen

seriöst? trodde det inte hade kommit till Sverige än. Det är sjukt men så förvånad är jag nog inte. sorgligt och patetiskt!

#4 - Malin

Visst fasen är det äckligt! Helt vidrigt!

Såg reklamen på tv härom kvällen. Trodde inte det var sant! Trodde det var ett skämt!

#5 - ♥anna♥

Det är vansinne! Hoppas de inte får så många medlemmar..

#6 - Matilda Andersson

Håller med dig! Tycker det är sjukt.



såg reklamen på tv och var tvungen att kolla om det var sant, jovisst! usch skamligt.

#7 - Rocktjejen

Jag hörde om det för någon månad sen på P3, då en hade testat på det bara för att se. De sa då inte vilka dejtingsajter fanns för sambo/gifta par. Jag blev förvånad & samtidigt inte. Men jag blev arg, för hur kan de göra sådana sajter? Man lovar ju varandra evig troghet när man gifter sig. & varför ska man vara otrogen mot sin sambo. Nej, jag ser ingen poäng i det. :( & nu som du skrev att det finns som reklam på tv.... Nej, då blev jag arg. Undra på att det är så många skilsmässor & otroghet i vårt land. Nej, det där upprörde mig mycket. :(

Usch! Hoppas att medlemsantalet sjunker.

#8 - Pethra

Jag tycker att det är väldigt osmakligt men samtidigt, de som vill vara otrogna är det, vare sig med hjälp eller utan hjälp av sajten. Men visst är det vidrigt att uppmuntra och ge en hjälpande hand till något så omoraliskt.

#9 - Sophie

Helt vridet, man blir förbannad!

Härlig blogg du har för övrigt:)!

#10 - Luxxie

Jisses, jag hörde det förr på radio. Trodde det var ett skämt. Vidrigt, ackligt, oetiskt och hemskt är vad det är. Man borde inte uppmuntra ett betende som förstör liv för många människor.

#11 - Anna

Jag blir ledsen när jag ser sånt där. Givetvis förekommer det vare sig det annonseras om det eller inte, men på något sätt blir det också lite legaliserat när det får lov att visas som reklam på TV på detta sätt. Och vem vill legalisera det? Jag tycker inte att man kan förespråka otrohet, däremot ett fritt förhållande där parterna får lov att träffa andra. Men då är det en överenskommelse mellan dessa två, inte en affär där den ena blir sviken och sårad.

Otrohet gör mig ledsen. Och rädd.

#12 - Marie S

Riktigt osmakligt!!

#13 - DejtingSverige

Tyvärr verkar det ju finnas en ganska stor marknad för den här typen av dejtingsajter.



Finns en namninsamling för de som är mot den huar sajten, här är en luank: http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=5350