bambi

Bambi gillar Cliniderm
Jag får hem en del produkter men brukar inte blogga om så många utav dom men nu måste jag säga att jag verkligen gillar Cliniderms ultra soft cleansing milk. Det är nog en av dom bästa rengörningsprodukterna jag har testat. Man har på en dutt på en bomullsrondel och sen är det bara att torka bort sminket. Väldigt enkelt, skonsamt och doftar gott. Känns inte alls uttorkande (vilket jag tycker är ett vanligt problem med rengöringsprodukter). Precis som jag vill ha det  :)

Cliniderm finns hos apoteket och just denna flaska kostar 99 kr.
#1 - rock n roll mama

tack så mkt=)

#2 - Lena

Och jag avskydde den. Det var ok konsistens men den är så parfymerad att det började killa i huden. Förstår inte alls vitsen med parfymerade ansiktsprodukter. Men de har släppt en oparfymerad nu så den kanske vore nåt.

#3 - Liza

En fråga bara; Varför pratar du om dig själv i tredje person? Det ser lite barnsligt ut, tcker jag,

#4 - BAMBI

Liza Som om jag gör det ofta...? Tyckte att det kändes mer som en riktig rubrik än "jag gillar cliniderm" och så vill jag variera mig lite...

#5 - michan

Har du provat något som är bra mot finnar?? eller du kanske inte har det problemet:)

Kram

#6 - AnneLie

Jag kan bara hålla med Liza. Speciellt med det yrke du har borde du uttrycka dig korrekt.



Jag måste säga en annan sak också som jag har stört mig lite på. Du verkar bli fruktansvärt störd när du får negativ kritik?

#7 - BAMBI

michan Jag har faktiskt haft riktig tur med min hy när det gäller acne. Får typ en finne i månaden straxt innan mensen och så har det nästan alltid varit.

#8 - Lidia

Jag tycker att det var en trevlig rubrik :)

#9 - BAMBI

AnneLie Ja, men nu är jag inte direkt lärare i svenska och svenska är mitt andra språk. Maken själv tycker att min svenska är riktigt kass ibland. Och sen så är faktiskt lärare bara ett yrke, precis som alla andra och jag är lite less på att folk tycker att jag ska uppföra mig si och så bara för att jag har valt det yrket... speciellt i min privata blogg (som inte har något med mitt yrke att göra)???



Ja, jag vet inte om det är sen allt det här med cancern som jag ibland kan tänka "men shit, har du inget värre att klaga över??" och tycka att det är rätt så löjligt när folk kommer med elaka kommentarer om småsaker...

#10 - Anna - Mamma till Emilia med albinism

Jag blev oxå glatt överraskad av cliniderm.

Luktar gott och är verkligen bra, jag har både rengöring, ansiktsvatten och dagkräm+nattkräm =)

#11 - Caroline L

Barnsliga kommentarer om en skitsak:(

#12 - Karro

Fick oxå hem producter från cliniderm o tycker de är skitbra till iallafal min hud;-)!

Kram K