bambi

Barnen har vuxit så otroligt mycket
Nu när vi har kommit hem så märker man så stor skillnad. Man minns hur Leah inte kunde ta sig fram så mycket och nu ser man att hon kan krypa till ett annat rum utan problem och ställa sig upp mot möbler. Zack han pratar om saker han inte har pratat om förut och han har blivit en sån underbar storebror. Imorse när Leah ramlade och blev ledsen så gick han fram till henne och räckte över bilen som han höll på att leka med till henne... sånt gjorde han inte för 2 månader sen. Det var underbart att se.

Lillasyster och storebror sitter och äter kex tillsammans
#1 - tankgirrl

Åh va solbrända de är! Och så fina! :)

#2 - En pojkmammas vardag ♥

Så bruna och fina dom är! Och gulliga lilla Zack ... syskonkärlek är något som gör gott i mammahjärtat :)

#3 - M

Vad bruna och fina de är!:) Fantastiskt att få umgås hela familjen under så lång tid som ni gjort nu.



Mina två barn(något äldre än dina) som jag har hemma på heltid leker på ett helt annat sätt än de jag känner som har storasyskonet på dagis. Min stora har alltid varit oerhört omtänksam med sitt lillasyskon.

#4 - Madeleine

Hej ! Jag förstår att det måste kännas konstigt att komma hem. SOm tu är så blir det vär vår även här (även om man stundom undrar om vintern någon gång kommer tar slut ?). Så välkomna hem. Av din blogg att döma, så tycker jag att ni verkar ha haft det hel otroligt fin, och roligt att det även har fungerat med att resa med två små barn.



Min helg (3 dygn) på karolinska för radiojodbehandligen avlöpte väl. Jag var så flitig på att dricka vätska så nästan all radioaktivitet var borta på måndagen, så jag kunde lugnt och hem till sambo och sonen (Joakim). Dessutom han jag med en hel del grejer , under den här ofrivilliga isoleringen, som att få tid att läsa en god bok, skriva brev, läsa tidningar och få titta på TV i lugn och ro. Det tråkigaste var nog sjukhusmaten. Den är ju inte så upphetsande.............Madeleine