bambi

Bröllopspresenter
Några av er har varit nyfikna på vad vi fick i bröllopspresent och om vi fick några överhuvudtaget.

Ja, vi fick några bröllopspresenter. Vilket vi absolut inte hade räknat med, eftersom våra gäster hade tagit sig till andra sidan jorden för vår skull. Men vi fick lite pengar, presentkort, salt- och pepparkar och min syster (som tyvärr inte kunde närvara) gav oss denna fina trästaty av ett bröllopspar.

Vi fick bland annat ett presentkort på Åhlens som jag kanske tänkte använda imorgon på Åhlens City. Då har vi pratat om att köpa en mortel, nya tallrikar och muggar. Vi har tittat på Höganäs klassiska tallrikar. Dags att byta ut våra 12 år gamla tallrikar från Ellos (ja, det är sant!). Det känns faktiskt som om vi behöver uppgradera halva vårt hem!
#1 - Matilda

Haha, jag läste "pepparkakor" istället för "papparkar", tänkte att det var ju en väldigt.... speciell bröllopspresent :P



Du är ju, precis som jag, genusintresserad och om du har lust kan du ju läsa inlägget jag precis skrev i min blogg om muffverkstaden vi hade i skolan idag (läser på Gotlands folkhögskola)... Ja, muffverkstad är precis vad det låter som.. Hm..



Ha det så bra!

#2 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Roligt med presentkort! Vill bara säga om det är Höganäs vanliga mattallrikar ni tänker på (som finns i diverse färger) så blir de otroligt snabbt fula och repiga i färgen. Vi har precis bytt ut alla våra just eftersom de blev så tråkiga.

#3 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen

Det är underbart med omtanke så, eftersom vi "rymde" när vi gifte oss, så hade vi inte heller räknat med något. Men en del fint blev det ändå. Och uppskattat!



Men vi gifte oss ju inte för att få presenter ;-)

#4 - Linda

Wow, verkligen gillar träbrudparet, har du nån aning om vart det kommer ifrån??

#5 - Patrik

Tips till skön användning av ellosporslinet.

Gör som i Grekland krossa det på dansgolvet när det är bra fest och skruva upp musiken bara.