Budget för en långresa

Hej, det har varit jättekul att följa er under resan. Jag vet att du har skrivit förut vad ni hade för budget innan, inkl bröllopskostnaderna, men jag har glömt summan. Min fråga är, vad var budget - och höll ni den?
Hur mycket bedömer du att ni lagt på 
1.boende/mat/kringresor/utflykter/behandlingar
2. bröllopsrelaterat
3. ren shopping (prylar)

vore kul att se och ha nåt att förhålla sig till om man själv planerar en liknande resa!

Svar: Vår budget låg på 5000 kr/vecka för hotell + 5000 kr/vecka för övriga kostnader (inkl. shopping). Vi hade inga problem att hålla budgeten för övriga kostnader. Budgeten för hotell hade vi också kunnat hålla men vi ville lyxa till det, speciellt på slutet av resan och la till några tusenlappar på hotellkostnaderna.

Bröllopsrelaterat så blev det ju ca 15000 kr för själva bröllopet, klänningen hade jag redan, makens kläder kostade ca 1000 kr så det var egentligen bara min ring utöver bröllopskostnaden som vi hade som utgift som var bröllopsrelaterat.

Flygbiljetten kostade ca 25000 kr för oss alla fyra tur och retur. Sen så tillkommer sånt som vi var tvungen att lägga ut pengar på som vaccinering, pass, visum, reseförsäkring, mm. Och det blev nog ett par tusenlappar till också. Jag tror att allt som allt, med bröllop, ring, resa, etc så gick allt på ca 150000 kr. Låter kanske mycket, men många spenderar en sån summa enbart på bröllop och man får knappt en ny bil för den summan. Nu fick vi både bröllop och två månaders smekmånad med våra barn för den summan, så vi känner oss nöjda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
J
2011-03-07 @ 19:47:39 Blogg: http://welcometothedollhouse.blogg.se/

Jag tycker att ni valde helt rätt! Vi lade närmare 150 000 på vårt bröllop inklusive resa där resan var iaf en tredjedel och ringarna också en stor del men en massa annat, mindre motiverat spenderades det också pengar på. Såhär i efterhand skulle jag nog hellre kört någon variant på ert upplägg- kanske lite tristare när man inte har barn att bara slå dank i två månader dock.

Mormor till Memphis
2011-03-08 @ 15:10:05

Oj! Det var dyrt!

Vi var i thailand 2010 och betalade 3990 för reguljärflyg

och hotell 4 stjärnigt 3800 för 4 veckor.

Vi flög till Phuket och därifrån tog vi taxi till ao nang/ krabi, ca: 22 mil och betalade 400.

Så det går resa billigare med på resan var vi tre vuxna och en bebis på 10 mån...

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet