bambi

Checkat in!


Nu har jag precis checkat in och det känns så skönt! Tystheten, en stor skön säng och en relaxavdelning som väntar på mig. Jag är så glad att maken föreslog detta!

Någon frågade varför jag inte bara kan lägga mig i ett annat rum med öronproppar... men det blir inte alls samma sak och jag har svårt att låta bli och "hjälpa till" om jag ändå är i närheten. Och nej, det stormar verkligen inte mellan mig och maken (som någon annan kommenterade)!  ;)

I receptionen så påminnde dom mig om att det blir sommartid imorgon, så det blir ändå en timme mindre att sova!
#1 - Catti

Min sambo föreslog detsamma för mig härom veckan, så det ska bara planeras en natt då det ska genomföras.

#2 - Nelin

Det är klart att det inte blir samma sak när man är hemma, oavsett hur goda ens intentioner är. Så bra beslut, hoppas att du har ett härligt och avslappnande dygn!

#3 - Beatrice, mamma till skrutten Robin

Tiden kommer nog gå väldigt fort :) Så snart är du hemma hos familjen igen. Fast med en välbehövlig vila i kroppen :) Det behöver man ibland!

#4 - Lena

Det är väl en utmärkt idé att sova på hotell en natt och ta igen sig lite!. Ser inget fel i det alls. Njut nu ordentligt. Gå på relax, ät en god middag, sov gott, ät lång och mysig frukost och läs tidningen. Ha det gott!

#5 - Sara

Vad härligt med lyx! =) Passa på och njut av lite egen-tid. Det är verkligen välbehövligt emellanåt! Och nästan det bästa med att bo på hotell är ju frukosten! Mums!

#6 - Milo

Så mysigt, hoppas du får en härlig kväll och en riktigt god sömn!