bambi

Dagens i-landsproblem
Jag försöker planera Leahs ett-års kalas. Vi kör på ett lite större ett-års kalas istället för dop. Det är bara att i år så fyller Leah på annandag påsk, så den helgen kanske inte så bra? Men helgen efter är ju valborg?!? Ska man ta det två helger efter eller ska man kanske köra på annandagen ändå... det är ju en måndag men man är ju ledig och då brukar man inte göra så mycket ändå.
#1 - Linda

Jag skulle välja påskhelgen...:-D

#2 - Angelica

Jag skulle absolut ta annandag påsk om jag var ni =)

#3 - ♥anna♥

Jag skulle helt klart ta annandag påsk. En dag då så många ändå bara är hemma och skrotar!

#4 - LADY DAHMER

nej faaaan sista (30/4) har jag kalas och vi tänkte faktiskt höra om du vill komma! lol

#5 - Lotta

Såklart ska ni ha kalaset på hennes födelsedag! Jag skulle gärna gå på kalas på annandag påsk, då har man ju fått nog av påsken och är sugen på att träffa lite annat folk.



Själv fyller jag år på påskdagen, det har väl bara hänt ett par gånger i livet att jag fyller år under påskhelgen... Påsken ligger himla sent i år.

#6 - Anonym

Hej är allt bra?:)

Just nu har jag en tävling där du kan vinna en sjukt snygg plånbok från brandsinfashion.com, för att kika hur den ser ut och kanske t.o.m delta, klicka här:

http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/march/vinn-snygg-planbok.html#comment

#7 - Anonym

Hej gud så fin blogg du har!! :)

#8 - Tess

För mig som inte firar påsk vore valet enkelt :-)

#9 - Linda Fransson

Självklart när hon fyller år. Många är ju lediga då med så då kan man ha kalaset lite tidigare. Bra för barnen. Vår stora tjej fyller tre på Långfredagen och då ska vi ha kalas. Kram