bambi

Dags att fira!
Glad fettisdag på er! Hur många semlor kommer ni äta idag? För min del blir det nog två.... det brukar landa runt 2-3 stycken på denna högtid (som verkligen är värd att firas!).

På tal om att fira, så är det även 9 år sen jag och maken blev tillsammans. Han tycker dock inte att vi ska fira denna dag längre utan att det räcker med att fira bröllopsdagen... suck... jag som tycker att det är så roligt att fira så jag tar minsta lilla anledning till akt. Hur gör ni firar ni den dagen ni blev tillsammans även om ni är gifta? Dagen ni förlovade er också?
#1 - ♥anna♥

Vi firar inte dagen vi blev tillsammans men däremot vår förlovningsdag. Vi är inte gifta ännu så det visar sig hur vi gör med firandet då!

#2 - Anonym

Vi firar allt:) Den dagen vi blev tillsammans fölovningsdag och bröllopsdag. Men i år har vi förlovningsdag samma dag som lillen fyller ett år...ja han föddes samma dag som vi fira fyra år som förlovade. hihi Vilken mysig blogg du har föressten, har läst den ett bra tag nu men aldrig kommenterat. Men nu så:)

#3 - Sabina

Vi vill gärna gifta oss så att vi kan fira den dagen bara eftersom vi hade en paus för ett år sen så nu tycker vi inte det känns rätt att fira förlovningen längre :/

#4 - matilda

Äter inte grädde och inte mandelmassa heller så jag får väl äta en bulle utan fyllning :P

#5 - Fia

Hej =)

Jadu, vi firar 3 år nu i mars. Då tänkte vi ha barnvakt åt vår son (10 mån) och gå på bio.

Vi firar vår första bröllopsdag i maj ( 6 dagar innan sonen blir 1) och de tänkte vi fira med att låta lillemannen sova borta första gången så vi får en hel natt för oss själva.



Så ja... vi firar både och. Men tror inte att vi alltid kommer att göra de. Utan de blir nog bröllopsdagar.

#6 - Sussi

Hejsan



Ja idag är det fettisdag. Här äter vi 1 var, men man äter några stycken innan själva dagen kommer.



Grattis till att ni har varit tillsammans i 9 år.

Vi själva firade 10 år i februari. Vi firar inte den dagen. Det blir på midsommaraftonen som vi firar då vi förlovade oss. I år hoppas jag på att det går ihop så att det blir en spec dag.



Kram

Sussi

#7 - Anonym

Vi firar allt!

Det gäler att ta tillvara alla glädjeämnen i livet!

Kram Jenny

#8 - En pojkmammas vardag ♥ [har två tävlingar igång!]

Här hemma firar vi både årsdag för att ha blivit ett par och förlovningsdag ... jag tycker att det är dagar som absolut är värda att firas!! :)

#9 - maria

Vi har alla dagarna på samma datum, mycket smidigt vi har bara en dag att komma ihåg och den dagen är verkligen VÅR dag.

#10 - Pethra

Dagen vi blev tillsammans och dagen vi förlovade oss "firar" vi genom att laga extra god och lite dyrare mat och då tillsammans med dottern. Men bröllopsdagen firar vi alltid på tu man hand.

#11 - Linda

Vi firar inget av det... Har bara blivit att vi glömmer det de dagarna det har varit & så har man sagt grattis i efterskott.. Hade velat fira 10 årsdagen som ett par, men nu är det snart 11 år sedan vi blev tillsammans & ännu har vi inte firat...