bambi

Den där bulan...
För ett år sen så hade jag en mysig gravidmage. Ibland kan jag sakna den där bulan, men jag saknar absolut inte illamåendet, foglossningen och känslan av att man är stor och otymplig. 

Idag har jag istället en mysig bebis. Det är tusen gånger bättre än den där bulan. Tänk att det var lilla Leah som låg där inne... så svårt att förstå!

När man sitter där med bulan så funderar man hela tiden "undrar vem som är där inne egentligen?" och det är så svårt att föreställa sig hur ens barn kommer att se och hur den kommer att vara... men sen när bebisen tittar ut så är allt bara så självklart och perfekt!
#1 - Rövarmamman

Å hade också bebismage för ett år sedan å saknar ibland:) men underbart e det att ha dessa änglar hör "ute" istället:) ser att du har den fina klänningen på bilden ååååå vad jag ångrar mig att jag inte köpte den,sÅ fin! Ha en fin dag sötis! Kram

#2 - Therese

Jag kan inte mer än hålla med dig jag är i vecka 37+2 dagar och har foglossning, sjuksskriven och kan nästan inte vända mig i sängen. Trots att jag inte är så stor i övrigt är magen huuu tung. Hellre en bebis än magen!