bambi

Eget företag
Det var några av er som undrade lite om varför jag hade startat eget. När jag flyttade bloggen till Allt för föräldrar så fick jag två valmöjligheter, antingen få betalt från dom i form av lön eller starta eget och fakturera dom varje månad. Jag valde det senare alternativet då man som egen företagare har möjligheter att göra avdrag.

Så nu kan jag t.ex. göra avdrag för portot som jag betalar när jag skickar ut era goodiebags och nu när jag har tänkt köpa en ny kamera. Det är en bra möjlighet att få dra av momsen (som ändå oftast är så mycket som 25%) när jag ändå köper en del saker som har med bloggen att göra. Men det blir också en hel del extra arbete med skatter och moms! Det är mycket att sätta sig in i.

Så, nu hoppas jag att ni förstår lite bättre varför jag nu har startat eget!
#1 - Lizen

Hej1



Bloggen blev jättefin men dessvärre tar det lång tid innan den har laddat så ibland hoppar man över att läsa den

#2 - tankgirrl

Åh va nice! såklart du själv inte ska stå för portot när du är så snäll och lottar ut dina goodiebags! en fin gest tycker jag :)

#3 - Caucasiangirl

Hej Bambi!



Jag är sällan inne i ding blogg, men när jag är väl här då tycker jag mycket om vad jag läser. Bra blogg.



Jag undrar bara, vet inte om du skrev det nån gång, har du vunnit tvättmaskinen som du bloggade om förrut? jag lämnade flera kommentarer under inlägget kommer jag ihåg :)

#4 - Sussi

Hej Bambi



Ok, då vet jag vad du menade, med att starta eget. DU svarade på min fråga som jag ej vågade ställa. Tack

Bra att spara till det man vill ha.

Ha en fin fredag

kram

Sussi

#5 - Mia

Att starta eget har sina fördelar. Driver själv eget företag sedan 2008. Önskar att jag hade vågat starta eget långt tidigare. Dock finns det också en del nackdelar också. Fast så är det ju naturligtvis oavsett vad det gäller. :)

#6 - Linn

Roligt, utvecklande, lite skrämmande men en härlig utmaning låter det som!

#7 - Anna

Vad tjänar man på att ha sin blogg här ca? NYFIKEN! :))

#8 - Lena

Jag tycker iofs inte att du ska behöva förklara dig för dina läsare varför du väljer att starta eget. Om det är vad som är bäst för dig så är det väl din ensak? Fast nu kanske inte nån har ifrågasatt det på det sättet men tänker på den svenska avundsjukan.

#9 - Laura

Väldigt klok tycker jag :)

#10 - Laura

Väldigt klok tycker jag! :)