bambi

En trevlig kväll med ekologiskt vin



Jag har tillbringat kvällen med underbara Anna. Vi har varit en sväng på ett event där vi fick dricka lite ekologiskt vin och fick med oss lite goodiebags hem (mer att lotta ut till er, hehe). Sen så drog vi till ett tapas-ställe och åt god mat och drack lite mer vin.  :)

Det är så underbart att sitta och prata och prata och prata. Mitt i allt pratande kom en kille fram till oss och ursäktade sig och frågade vart man skulle gå ut en tisdag kväll om man vill träffa lite kompisar. Vi gav några förslag och han pratade tydligen med någon kompis i telefon. När dom hade avslutat sitt samtal så sa han att det skulle dröja "70 minuter innan hans kompisar kunde komma" och frågade om han fick sitta med oss så länge och började dra ut stolen bredvid mig. Som tur var så sa Anna bestämt "Nej!". Jag brukar kunna vara så ursäktande vid såna där tillfällen och har svårt att bestämt avvisa folk. Men det var skönt att vi fick prata ifred istället.

Jag känner mig oerhört tacksam efter dagen idag för mina fina vänner och min fina make. Ibland förstår jag inte vad jag har gjort för att förtjäna allt fint jag har i mitt liv... Kram och god natt!