bambi

Ett års firande

Det finaste jag har fått via bloggen måste ändå vara en av mina bästa vänner - Anna. Igår så firade vi ett år som vänner. Under året som har gått så har vår vänskap växt sig starkt och idag så kan vi prata om vad som helst. Det är helt underbart att ha fått en ny vän som jag har så mycket gemensamt med.

Igår så firade vi vår ett-års dag med att skåla i champagne, fika och bio! En helt underbar kväll!



Jag tog en Rosini - champagne med jordgubbar




KRAM på biografen Victoria (Josefin Crafoord sitter i bakgrund och så var även jätte jättekorta Leif Pagrotsky där.)


Mumsigaste fikan på Victoria innan bion

#1 - Mino

Känns som att du bara proppar i dig massor av kakor, pajer och bakelser Bambi. Sockerberoende? Ha! Ha! Nä men snart är det bikinisäsong ;)

#2 - Sussi

Hejsan Bambi



Men va roligt.

Det är ju en av fördelarna med att blogga man får en vän eller flera. Och du hade turen att få en vän.

Glad för din skull. Ni verkade ha mysigt.



Ha en fin torsdag

Kram

Sussi



#3 - Mia

HÄRLIGT!!!

#4 - Sarah

Härligt! Det är så otroligt viktigt att ta en helkväll med sin "bästis" ibland, speciellt när man har småbarn. Jag och min brukar träffas på kista galleria (som är öppet till 21 alla dagar) och äta middag, fönstershoppa och gå på bio e! gång varje - varannan vecka ungefär. Otroligt givande och mycket värdefullt. Den tiden är helig för mig! :)

#5 - Jessica

Vilken onödig pik av första kommentaren. Älskar att du inte tjatar om dieter och olika metoder (skulle antagligen sluta läsa då) (inte för att man måste vara bantnings-freak bara för att man inte äter så mkt socker, det var svart/vitt-tänk av mig) och tipsar om olika godsaker och delar med dig av recept. Fortsätt med det, dina recept på sötsaker är alltid så bra :)