Ett samtal till sjukvårdsupplysningenLeah mår inte bra. Hon har svårt att sova, enda sättet att få henne att somna idag var att promenera med henne i vagnen (och det gick knappt då heller). Hon snorar och hostar. Och nu flämtar hon, så jag ringde sjukvårdsupplysningen men blev inte så mycket klokare för det. Mätte febern, 38,1, så inte så farligt kanske. Så vi avvaktar och ser.Ute på vår promenad så fönstershoppade jag lite grann och hittade dessa tysta byggklossar hos Stockhome för 198 kr. Dom kan även fästas på badkarskanten. Låter som en rolig present till en liten person  ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Puff
2011-03-17 @ 18:44:50

Låter andningen ansträngd så skulle jag kila iväg till för att få en läkare att lyssna på henne. Men blir det inte värre så kan det säkerligen vänta till i morgon. :)/3 barn med förkylningsastma

Jenny i Dalby (mamma till tre)
2011-03-17 @ 20:26:10

Säger som ovanstående, är hon besvär med andningen så kan nog ett läkarbesök vara på sin plats. Min yngsta (som iofs har infektionsastma) har precis haft lunginflammation, och då var han just flämtig och hostig. Snabb och lite ytlig andning och man kunde se att han fick anstränga sig lite, framförallt vid utandning (titta på bröstkorg/mage). Å andra sidan kan man ju bli lite flämtig av febern också. Hoppas att hon kryar på sig snart!

Anonym
2011-03-17 @ 20:59:19

Eller falsk krupp- även där bör man söka läkare första gången! Låter hon som en hund som skäller när hon hostar? Vanligaste tecknet på falsk krupp.

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet