bambi

Facebook stängs ner den 15 mars!!
Det har gått en massa rykten den senaste tiden om att Facebook ska stängas ner den 15 mars. Grundaren, Mark Zuckerberg skulle ha sagt under en presskonferens att "Facebook is out of control". Josefin Crafoord verkade väldigt övertygad om att detta var sant när hon berättade om det på Vakna med the voice så hon uppmanade alla att spara ner sina bilder.

Men det är svårt att tro att man skulle stänga ner en sån otroligt framgångsrik sajt som värderas till 50 miljarder dollar. Facebook är populärare än någonsin och om man följer Facebook på deras Twitter så kan man se deras svar på dessa rykten:

Bild från Kulturbloggen
#1 - worrisome heart, ett liv

Facebook kommer inte att stänga ner.

Det var ett skämt.

http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/512154-facebook-dementerar-rykte-om-nedlaggning

#2 - Tre ungar och bebis i magen

Jag är nog den enda i världen som inte har Facebook:)

ska bli spännande och se vad som händer!

#3 - Cami

knappast! går ju t.ex. alltid kedjemejl på MSN OCH på facebook där det påstås att sidan skulle börja kräva avgifter av användaren p.g.a. överbelastning och där man uppmanas att skicka det till femton personer för att man ska ha kvar sitt konto. Pure bull, likaså tror jag det där ryktet också är falskt :)

#4 - Tess

För det första så undrar jag varför man skulle spara ner sina bilder? De har man väl redan sparade för inte "sparar" man dem bara på Facebook? För det andra så undrar jag varför folk sprider rykten/skämtar om sånt här. Bryr sig folk så mycket?

#5 - Ullabella Sekreterare

Det är inget skämt. Facebook riskerar att stängas eftersom en stämningsansökan lämnats in mot företaget i hemlandet USA. Mark Zuckerberg, Facebooks grundare, anklagas för att ha stulit idéer från Connect U, en liknande sajt. http://www.dn.se/ekonomi/facebook-riskerar-att-stangas

#6 - camila

jo www.facebook.se och

www.twitter.se

dåmm sidorna ska stängass av helt

eller blockerass helt

så att mannn alldrig mer kann gå in på dåmm här

2 sidorna mera

så gör såmm jag säger till er nu

bumms nu genast fort nu med det

anars jävlar