bambi

Filmer jag kollade på under flygresan
Qatar Airways hade 100-tals filmer att välja mellan att se, det var nästan svårt att välja! Men här några som jag kollade på under flygresan:

127 hours
- Filmen är baserad på en verklig händelse. En kille som gillar att klättra är ute och klättrar själv när helt plötsligt en stor stenbumling ramlar ner på hans arm så att han sitter fast. Han har inte mycket vatten och till slut så bestämmer han sig för att börja skära av armen med sin lilla armékniv. En mycket välgjord film och man får följa huvudrollsinnehavaren i hans tankar och det känns ofta som om man är där med honom. Helt klart sevärd!


Morning Glory
- En komedi om en tjej som leder ett morgonprogram på tv. Tittarsiffrorna är inte dom bästa så dom hotar med att lägga ner showen och hon måste hitta på ett sätt att rädda programmet. En halvrolig komedi... men mycket lik alla andra amerikanska komedier.



Paranormal Activity 2
- Vi gillade ettan väldigt mycket så jag såg fram emot att få se tvåan. Men jag blev lite besviken faktiskt. Men som mamma så tyckte jag nog att det var lite extra läskigt eftersom denna gång så kretsade det kring en liten bebis. Läskig, men inte lika läskig som ettan.



Eat, Pray, Love
- Helt okej film, men är lite för mycket "feel-good" för mig. Julia Roberts spelar en kvinna som dumpar sin kille och reser ut i världen för att hitta sig själv. Den är baserad på en verligen historia också, så jag blir lite sugen på att läsa boken istället som jag kan tänka mig är mycket mycket bättre än filmen.
#1 - Alfva

Om du tittade på alla 4 på en och samma flygresa är jag imponerad! :D



Får vi någon typ av sammanställning nu när ni är hemma? Vad ni gillade och inte gillade med respektive resmål? Vad som framförallt Zack och Leah gillade och inte?

#2 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Intressant att höra vad du tyckte om filmen Eat Pray Love. Boken är en av de sämsta jag någonsin läst, ett oerhört tuggande om miljöer, sida upp och sida ner, och ytterligare en sån där självuppfyllande skräpbok, om än lite mer "avancerad", tyckte jag. Det som jag tycker är intressant att läsa om är relationer och orsaker till att det gick som det gick (som hon av förståeliga skäl utelämnar i boken) saknas nästan helt. Vill se filmen och välkomnar verkligen något lite mer lättsamt än boken!