bambi

Finsmakaren
Zack äter nästan allt. Och han äter sånt som jag aldrig trodde att ett litet barn skulle tycka om, som t.ex. fetaost, oliver och brieost...


Jag älskar denna tröja som är designad av Karin Mannerstål åt Po.P.

#1 - Therese - Eira min ögonsten

Min dotter äter också det. Rätt kul att hon gillar oliver medans jag spyr bara av att tänka på en :P

#2 - Therese - Eira min ögonsten

Glömde skriva detta: Jag visar iofs inte för henne om jag tycker nått är äckligt utan pinar i mig det så hon inte ska börja välja bort mat :)

#3 - Agnieszka-2barnsmorsan

Nova är också en finsmakare, kapris och krabba är en stor favorit hos henne:)

#4 - Frida

Ja det är konstigt! Min dotter tycker också om "konstiga" saker tex hackkorv och lever. Fy! Hon och hennes morfar brukar äta lever :)

#5 - e

Oliver och fetaost är ganska vanligt att barn gillar, de gillar det sälta, iaf vad jag hört, och vår son och hans kompisar (2,5 år) gillar även det!

#6 - Sanna B

Jag måste bara säga att jag smälte lite när jag såg hur han håller i kexet..!

#7 - Ozena

Min dotter älskar (bland annat) oliver, pesto, marinerad vitlök, sushi, hummer och pepparsalami. Vinägriga saker gillar hon också - hon kan skeda i sig sin pappas hemgjorda dressing som är fullsmockad med vitlök och chili.

Hon har aldrig haft några problem med att våga prova olika sorters mat, medan hennes lillebror vägrar att ens ta en liiiten smakbit om något ser det minsta suspekt ut. :-)

#8 - Sigrid

Sixten älskar också oliver, fetaost, brieost, tzatziki, starkt kryddade grytor osv! Han provar allt, och när det är starkt så säger "STAJJJJKT!" och så provar han igen och igen :) Det är jag jätteglad för, för både jag och min man är från början väldigt kräsna och jobbar verkligen på att lära oss äta nya saker, så det känns otroligt att ha ett barn som älskar olika smaker så! Jag hoppas det håller i sig :) Svante är inte lika entusiastisk som Sixten alltid varit, men han verkar också gillar stark mat nästan mer än "vanlig" mat :)