bambi

God morgon söndag!
Tack gode gud för att han har börjat tycka om barnprogram. Det är jag tacksam för så här en söndagmorgon (speciellt när det var min morgon att gå upp med barnen). Då kan jag i lugn och ro dricka en kopp te och blogga lite. Förut så har han bara tyckt om Bananer i Pyjamas och Teletubbies, andra program har han tappat intresse för efter 2 minuter.


Zack tyckte det var väldigt roligt att katten åkte motorcykel med Postis Per.


Dagen idag bjuder på en härlig brunch på Rica Talk Hotel. Det ser jag fram emot! Ha en underbar söndag allihopa!
#1 - Sara - Mamma till Max 2,5 år

Vår son älskar PostisPer =) Han har en gosedjurskatt som han kallar för Frasse efter katten i PostisPer.

#2 - Sofi

Åh, ser fram emot en liten recension av brunchen :D Vi har varit på väg dit många gånger men alltid kommit på det typ dagen innan och alltså har det varit fullt då.

#3 - arasen

Ja visst är det skönt när de kan titta på annat än sina favoriter? Förut var det bara svampbob, men nu går faktiskt barnkanalen an. Vad som än är på den (så länge det är tecknat eller astrid lindgren-filmer)

#4 - Sarah

På svtplay finns ett barnprogram som heter "I drömmarnas trädgård" som många barn blir helt förälskade i (så även min son). När han vill kolla på det så gör han en cirkel i handen som de gör i varje inledning i programmet. Det ser så gulligt ut när han gör det ;)



fortsatt trevlig söndag!

#5 - Sigrid

Visst är det härligt! Sixten började gilla TV helt plötsligt nu efter jul ungefär, och han tittar mest på Laban, Mamma Mu och Pippi :)

Sålänge programmen är anpassade så tycker jag att det känns helt ok att sätta honom där en stund när jag lagar mat osv!