bambi

God morgon sverige!
Vår dag började kl. 5 imorse.... inte så tokigt egentligen med tanke på att det är kl. 11 i thailand. Jag somnade någonstans runt kl. 18 igår, men ändå känns det som om jag inte har sovit många timmar. Barnen vaknade några gånger under natten. Leah fick sova hos oss hela natten och Zack kom in till oss också efter ett tag. Det är nog en stor omställning för dom och allt känns nytt igen.



För Zack så låter det verkligen som om allt är nytt igen. Det är som om han har fått minnesförlust. Han frågade mig imorse vad osthyveln var för något och så där håller han på. (Men jag tror bara att han är lite osäker , så därför frågar han om allt.) Barnen har i allafall mycket skoj i sitt rum. Det går nästan inte att slita dom ifrån det, så vi har fått packa upp och greja i lugn och ro  :)

Zack är utan blöja nu också, så vi har lovat honom att åka in och köpa underbyxor till honom om han är utan blöja hela dagen (kanske inte så bra att säga så och sätta press på honom, men han har klarat av många dagar i Thailand utan blöja).


Jag har tagit en paus i allt uppackande. Jag ska visa er lite mer av shoppandet, försöker ta kort på allt men det är nästan omöjligt... sjukt mycket!

P.S. Och fortsätt gärna och lämna kommentarer i inlägget om tvättmaskinen nedan  :)
#1 - LADY DAHMER

välkommen hem!!!



ja vi måste träffs snart! Ungen är sjuk, men när det är över så



kramar!



#2 - APAN SATT I GRANEN | när du vill vara dig själv för en stund

Älskade lilla Bambi!



Välkommen hem till Södermalm! Åh vad jag längtat efter dig. Du behöver inte muta! Jag gör vad som helst för att få smeka din brunbrända hy i denna sekund.

#3 - Jenny

Hej och välkommen hem! Astrid är också inne i en fas när hon frågar vad allt är - fast hon vet egentligen fast vi itne varit borta hemifrån (ännu) men jag brukar vände det och svara henne "det vet du väl - vad är det där" typ ;-)



Hoppas det går snabbt att komma in i rutinerna! Kramar Jenny