bambi

Good morning sunshine!
Idag skiner solen ute och det är verkligen vårväder. Zack såg det imorse och frågade om han behövde smörja in sig idag... haha


Synd bara att man inte är så pigg idag. Maken har så ont i ryggen (vilket han får då och då) och han gick till företagshälsovården igår men läkaren hittade inget så han skickade vidare honom till en kiropraktor som han ska till idag. Läkaren sa i allafall att tempur-madrasser är skit (det är såna vi har) för att dom är oftast för hårda och hinner inte forma sig efter kroppen (som dom ska) eftersom man rör sig så mycket under natten.

Maken har i allafall märkt att han har fått mycket mer ont nu när han har sovit på våra tempur-madrasser så han har sovit på soffan dom sensate två nätter. Vilket i sin tur gör att jag sover jättedåligt, mest för att jag är van vid att han honom bredvid mig men också för att när Leah sover i sängen så blir jag orolig att hon ska rulla ner på den andra sidan (även fast jag har lagt kuddar där).

Så jag är rätt så trött idag men jag ska försöka sova lite efter dagislämning, sen kanske ut i vårvädret! Ha en underbar onsdag allihopa!
#1 - Beata

Nä,vad jobbigt... Vi köpte en helt fantastisk säng på EM för ett tag sedan, så den affären kan jag rekommendera.

#2 - Mrs_A

tempur som egentligen ska vara så bra? Då får man kolla på annat nästa gång vi ska köpa en säng som är bra.



Förresten efter ditt tips om Busfia där man kunde få sitt barns avtryck på en berlock/smycke så gjorde jag en beställning. Lillans fotavtryck på ett hjärta, det blev superfint :) Så man tackar för tipset!

#3 - Agnieszka-2barnsmorsan

Vi har en tempursäng och har aldrig sovit så bra som vi gör i nuläget! Måste vara olika från person till person kan jag tänka mig.

#4 - N

Nej stackarn det är skit med ryggvärk.



Som sjukgymnast brukade jag rekommendera tempurkuddar men inte madrasser av just den anledningen.

#5 - Carolina

Jobbigt med ryggvärk, hoppas det går över så att ni alla får sova gott på nätterna!

#6 - Sigrid

Tråkigt om det inte funkar med Tempur, det är ju så dyrt också.. Jag sov på tempur när jag var hos min syster i helgen, och jag sov sååååå bra! Och det gjorde Oskar också, så vi har funderat på att spara ihop till det, men man kanske ska höra sig för lite mer.. Det kan ju ha varit så att vi skulle sovit lika tungt på billiga skumgummimadrasser, att det var för att vi var där som vi sov så bra!

#7 - Sussi

Hejsan



Låter inte alls kul. Om man inte får sova då är man helt slut i kroppen och årkar inte göra nåt. Spec barn, de blir så kinkiga om de inte får sova.



Kram

S

#8 - Sarah

oj nu blir jag konfunderad. Jag har haft mycket problem med ryggen och det har jag tänkt berott på dels en graviditet och sen att jag gjort många tunga lyft i mitt arbete. Vi köpte en säng med hård madrass från ikea för ungefär 3 år sen för att jag trodde att det skulle vara bra för min rygg. Men vad ska man ha för madrass då då?

#9 - Caroline

Vårkänslor är bra härliga! En elev öppnade fönstret i skolan igår och sa till alla "Lyssna, det är vår ute". Då hörde man hur snön smälte och droppade från taken. Det är verkligen underbart! :)

#10 - Martina

När min man sover på soffan, av vilket skäl det än må vara :-) så brukar vi lägga ett täcke som skydd på hans sida och en kudde som skydd vid fotänden så ramlar inte dottern ner.