bambi

Goodiebag nr. 2

Grattis Linda som får goodiebag nr. 2!

Linda
  
om Brukar ni ge en liten peng till hemlösa?:
För ett tag sen, när jag varit på sista träffen med klassen på distansutbildningen jag gick, så skulle jag byta tåg i Stockholm.
Just den dagen var tågen väldigt försenade, så mitt tåg hade blivit inställt, och jag fick vänta i ca 2 timmar på att mitt tåg till Örebro skulle komma.
På SJ fick jag ett presentkort, där jag kunde köpa mat på något av stationens restauranger. Hade nyss ätit mat och kände att jag inte hade någon nytta av mitt lilla presentkort. Så jag gick ut till spåren och skulle vänta på mitt tåg. Möter en hemlös som står och säljer Situation Stockholm. Vi blir stående en stund och pratar, himla trevlig var han. När jag gick så köpte jag med mig en tidning och han fick mitt lilla presentkort, så han kunde gå och köpa sig lite mat.


Fortsätt att kommentera! Jag drar en ny vinnare idag, som presenteras imorgon!
#1 - Carolina

Vilken gullig historia - grattis Linda :-)

#2 - Sarah

Ja det var fint gjort!

#3 - Malin

Väldigt snällt gjort av Linda - grattis till goodiebagen!

#4 - Maria

Åh det var ju jätte fint gjort! Jag stöter inte på så många hemlösa längre. Bor i en bonhålla!!



Jo jag undrar om man kan kommentera på tvättmaskinen fortfarande? Om man redan har kommenterat en gång kan man göra det igen då? Vill ju så gärna att du ska vinna den.

Ha en härlig vår dag

#5 - Marie-Louise

jag ger ibland hemlösa en rikskupong, ofta precis som du gjorde, i och med ett köp av situation Stockholm. Rikskuponger vet man ju går till mat eller kaffe så det tycker jag känns bra att ge. Kram

#6 - Sanna

Vad fint gjort!



Kram Sanna