bambi

Har varit lite låg idag
Efter dagens blodprover så känns det verkligen som om man är tillbaka till verkligheten. Semestern är över och jag är tillbaka till provtagningar och läkarbesök. Och till att vara en cancerpatient igen.

Jag blir ännu mer låg när jag läser om allt som händer i Japan. Och jag tänker på hur skört livet är och hur läskigt det är ibland. Rädslor blommar upp när jag tänker på dessa saker, så jag har känt mig lite låg idag. Men så hämtar jag Zack på förskolan och han säger till mig "Jag älskar dig, mamma!". Då känns det genast lite bättre... men det är svårt att få Japan ur sitt huvud. Det är ganska skönt att Zack inte förstår allt läskigt dom pratar om på TV.
#1 - sofie

Första gången jag är inne på din blogg och ville skicka dig en kram innan jag kilar vidare. Gör mig ont att någon så ung som du ska få drabbas av c. Önskar dig allt gott.



KRAMAR

#2 - Sussi

Skickar bara en kram. Vet inte vad jag ska säga. Men hoppas att kramen gör att du känner dig lite bättre.



Kram

Sussi

#3 - Sarah

Kram

#4 - arasen

Ja, tänk att så få ord av någon så speciell kan få en att må lite bättre. När jag känner mig låg brukar jag försöka hålla mig nära min son (som är i samma ålder) och bara känna att han är min. I förrgår la han armen om min hals och sa "Jag håller om dig, mamma" Jag blev nästan tårögd.



Hoppas du inte blir alltför låg nu med alla tråkigheter efter resan. Jag tänker på dig! KRAM