bambi

Les miserables


Livet suger, tycker någon här hemma. Jag har nog aldrig hört gråta så mycket som jag har gjort idag. Hon är riktigt olycklig, men vi tröstar och går och vaggar henne. Det känns som att all gråt som vi stoppade med nappen kommer nu istället... någon gång måste den komma ut.
#1 - Lena

Men herregud hon slutar väl med napp när hon själv är redo eller så kan ni i lämplig ålder. Lite taskigt att bara ta bort den för hon fattar ju inte varför. :(

#2 - Anonym

Håll ut det är ju skitjobbigt det där var lika med min men efter 3- 4 dagar så släpper det!!!



kramar

#3 - Mia

Usch, nej så hade jag inte kunnat göra mot mitt barn bättre att inte ge napp alls då eller vänta tills de förstår typ klassikern ge till tomten etc.

#4 - A

#5 - Apan satt i granen @ Spotlife

Men alltså Lena och Mia!



Att sluta med napp är ungefär som att sluta amma. Om mina barn hade fått välja själva skulle de säkert fortfarande vilja amma. Men jag tyckte att det var nog. Ärligt talat tror jag inte att ett litet barn beslutar sig för att det är nog med napp.



Heja Bambi, härda ut!

#6 - LADY DAHMER | genushäxan tjafsar och tjatar

som apan sa - visst det är inte skitsnällt, men barnet far INTE illa av det. Det är bättre NU än senare. Ju längre tid de har napp desto mer fäst blir de.



dessutom är napp inte bra för tänder eller tal.



Bambi - se det här som en möjlighet att visa Leah att du är där för henne när hon är ledsen. Att du tröstar och älskar. :-)