bambi

Liten bloppis

Här kommer en liten bloppis. Om ni är intresserad utav något av plaggen så är det bara att maila mig på: [email protected]


Den klassiska #327:an från denna vårkollektion i färgen mid apricot i storlek 3. Helt ny i påse, inte ens provad. Pris: 700 kr (nypris 899 kr)






Duvet rose tunic i färgen grey i strl 2.  Pris: 900 kr (nypris 1595 kr)






Bronte blouse i färgen old pink i strl 2. Pris: 600 kr (nypris 995 kr)





Jättefin lila klänning/tunika med matchande korta leggings från Polarn o. Pyret. Helt nya med lapparna kvar. Strl 68. Pris: 200 kr. (nypris 275 + 125 kr)



Lundmyr of Swedens mysiga kabelstickade overall (med bomullstyg inuti). Perfekta vår-overallen! Ärmsluten och bensluten kan vikas upp så att vantar och tossor behövs. Använd av både Zack och Leah men är fortfarande i fint skick. Strl 70. Pris: 300 kr. (nypris 625 kr)



Fin, retro tröja med igelkottar från me&i. I superfint skick, men namnad. Strl 86/92. Pris: 100 kr.







Vinnaren av dagens goodiebag avslöjar jag imorgon. Någon efterfrågade länken till tvättmaskinstävlingen, den kommer här.
#1 - Sara

Åhh vilken fräck liten retrotröja, hade jag haft en liten som den passat till hade jag stått först i kön :)

#2 - LADY DAHMER

ang. bloggen och slöhet så är det script som generellt segar ner. T.ex susnet, vissa annonser osv.



min kodning är inte annorlunda, jag har inte lagt till nåt konstigt eller nåt nytt alls. Det ENDA jag gjorde var att lägga till facebook på dina övriga sidor, men du hade den redan på framsidan så då borde det ha märkts nåt innan.



men jag ska kolla vidare.

#3 - Malin

Hej!



Jag vill gärna köpa overallen från Lundmyr om den finns kvar.



Mvh



Malin