bambi

Något fångade min uppmärksamhet...
På vägen hem från dagis så gick jag förbi ett kontor och något i fönstret fångade min uppmärksamhet:


Jag var tvungen att stanna till och verkligen kolla på den. Men den var förstås inte riktig! Men läskig... jag vet inte om jag skulle klara av att sitta och jobba med den där bredvid mig.
#1 - Camilla

Nej, fy f*n vilken äcklig spindel, även fast den inte var riktig. Vi har haft två så stora, levande, i lägenheten... Jag var väldigt glad att sambon var hemma den dagen!

#2 - En pojkmammas vardag ♥

Skulle jag arbetat där skulle det nog inte blivit så mycket jobb .. dödligt rädd för småkryp som jag är ;)

#3 - Carola

Innan jag gick i spindelterapi så hade jag drömt mardrömmar om den där... Nu kan jag t.o.m. peta på de små kräken, men jag gillar dem inte. Dock känns det bra att jag numer vågar sätta mig på en parkbänk när vi är ute utan att först undersöka så det inte finns någon spindel inom 10 meters radie...

#4 - Agnieszka-2barnsmorsan

Nämen vad snuskigt att ha en sån i fönstret... skulle nog inte heller kunna sitta och jobba med en sån som stirrar på en hela dagarna:)

#5 - Rebecka

Usch vad läskig! Den ser väldigt riktig ut. Det påminner mig om vad som hände mig nu i veckan. Jag satt inne på toa, och tog upp en bok. Då ser jag helt plötsligt hur det sitter en spindel på boken, som är på väg att klättra upp på min hand. Jag kastar boken, och springer! Jag har hittills inte hittat spindeln.... Fy.

#6 - Sussi

Hej Bambi



Hujanimej, vilken hemsk tanke att ha den i närheten skulle nå inte kunna arbeta. Jag hade nå sprungit ut skrikande. Gillar inte alls S. Kliar på kroppen bara jag tänker på det. huja.



Ha en bra fredag

Sussi

#7 - Alfva

Jag fick rejäla rysningar av den där (fast jag borde förstått att den inte var riktig). Inte en chans att jag frivilligt hade satt mig i närheten och jobbat där.. ;)

#8 - Anna

Usch o fy - ingen trevlig arbetskamrat....Hatar spindlar och ryser bara jag ser dem på bild.

#9 - Rita

Hade grym spindelfobi när jag var yngre. Nu går det betydligt bättre, men när jag såg en enorm spindel komma krypande vid frukostbuffén i Thailand för några dagar sen, då stelnade jag. Usch och fy! Ryser i hela kroppen bara jag tänker på det!! Såna spindlar hade jag bara sett på TV innan och jag hade helst sett att det stannat så. :)

#10 - Tess

Huh den framkallade en rysning i mig iaf :-S

#11 - Martina

De måste gilla när folk står och kikar in genom fönstret! För när man konstaterat att spindeln är fake så kommer man ju ofrånkomligen titta sig runt i lokalen oxå. Ett litet (läskigt) PR-trick kanske?! :-)