bambi

Natten from hell
Åh, den här natten var en riktig helvetesnatt. Det började runt kl. 1 då Zack kom in till oss och var ledsen. Vet inte om det var en mardröm eller vad det var? Han hade jättesvårt att somna om och låg och vred och vände sig i en timme. Till slut så gick han med på att lägga sig i sin egen säng igen och där har han mycket lättare att somna om.

Vi kanske får sova en halvtimme sen så börjar Zack gråta igen och får komma in till oss igen. Leah vaknar förstås då också och vi ligger där med två ledsna barn. Zack är ledsen för att Leah pillar på honom och Leah är ledsen när hon inte får pilla på Zack...

Ja, så där höll det på till runt kl. 5 då Zack åter gick tillbaka till sin säng och sover fortfarande där.... medan Leah inte ville sova något mer efter det att makens ringklocka ringde vid 5.30.

Stackars maken har heldagsförhandling idag också.... jag har i allafall en liten chans att kanske få sova lite idag. Jag fattar bara inte varför det blir såna här nätter ibland (inte så ofta som tur var!) och ibland sover barnen hela nätterna utan att vakna alls... jag ser inget mönster!
#1 - Alfva

Är själv sån som sover bra och dåligt i perioder... I helgen har dottern vaknat innan 07 varenda dag, men idag när min klocka ringde 06 och jag inte såg någon poäng i att somna om, ja då sover hon fortfarande nu kl 09. Lagom bitter idag! ;)



Hoppas du får sova ikapp lite!

#2 - norrlänning

Åh, lider med dig! Inte alls kul. Vi har tyvärr många sådana här nätter. En god tanke är att de går över :). Zack har troligen mycket mardrömmar nu och det går över det oxå! Där har våran son varit oxå, i mardrömmarnas nätter alltså.

Älskar din blogg :)