bambi

Odd Molly höst och vinter 2011

Jag har kikat en massa på den kommande höstkollektionen från Odd Molly och jag måste säga att jag blev positivt överraskad. Det är vissa "to-die-for" plagg som jag bara måste ha, bland annat den snyggaste jeansklänningen jag någonsin sett (och jag brukar inte gilla jeansklännigar), massor med snygga koftor och världens sötaste tumvantar till vintern.

Det kommer ett nytt material som jag inte kände till förut - rayon, som verkar ersätta mycket av silket som annars finns hod Odd Molly. Det är väldigt mycket bomullsplagg, även lite mer glansig bomull som också känns som en slags ersättning för silket. Sen så fortsätter Odd Molly med mycket plysch plagg, dom har nog märkt att det funkar att sälja (efter Fonda-succéen så kör dom många liknande varianter).

Dom kommer även med en kollektion som heter "Odd Molly classic" och kommer med många saknade klassiker och med en av dom finaste kollektionssymbolerna genom tiderna. Jag tror att den kommer att sälja som smör i solsken...

Men jag fick lite känsla av att Odd Molly har kikat lite på sina konkurrenter Chill Norway. Jag fick speciellt den känslan av att flera plagg har stora hjärtan på ryggen.

 



Men jag blev som sagt positivt överraskad och jag ser verkligen fram emot kollektionen.

#1 - Maria

Vilken härlig blogg!

Hit in kommer jag att titta fler gånger:-)

Ha en fin söndag!

#2 - Bina - everydaymolly

Visst är det mycket fint som kommer!! Jag reagerade exakt likadant på just den koftan du visar :)

#3 - 123-hopp

Ja har lagt merke til at Odd Molly har hentet inspirasjon fra ChillNorway.Men sånn er det jo, disse firmaene ser hva de andre lykkes i å selge mye av....

Og så er jo billigkjedene kjappe med å kopiere dem også;-)

#4 - Mio

Rayon torde vara samma som viskos

#5 - Agneta Rüdeberg

Har sett höst och vinter kollektionen tycker framför allt om koftorna som är underbara. Inte mkt klänningar men fina mössor och vantar och en gudomlig päls.

Försenat men ändå stort Grattis till giftemålet!!! Härligt!!!

Kram Agneta

#6 - heidi

Älskar odd molly och din blogg är super duper! h.www.bimbofashionblogg.fi