bambi

Ofrivillig sockerdetox
Jag har inte lämnat lägenheten idag. Zack fick stanna hemma idag eftersom han hostar en hel del. Ingen feber eller så, men hostar en massa. Så vi har tagit det lugnt hela dagen, sovit en hel del, tittat på film och bara myst. Hållt oss inne för att det snöar ute! Jag som trodde att våren var på väg!

Jag har haft lite abstinens och suget efter läsk och godis har varit stark. Men godisskafferiet har ekat tomt så jag har fått nöja mig med te. Men en av min bästa "bantningstips" är att just aldrig köpa hem godis och chips för då finns det inte där när man är sugen och oftast orkar man inte springa iväg till affären just då (iallafall inte jag! Åtminstonde så tar det emot lite mer och så får man lite extra motion om man ändå måste äta onyttigt).

Ikväll blir det kyckling med sötsur sås som jag har förberett lite redan (receptet kommer sen) och så ska jag på mitt första yoga-pass... får se hur det går!
#1 - mirka

Hej, ni tyckte ha ett väldigt fin resa, bröllopp! Grattis! Nu är jag nyfiken att vilket slag av yoga skall du på? Själv astanga joogar jag och det är super. trevlig kväll - mirka-

#2 - Christine

Jag har länge undrat hur du ställer dig till att ge (främst raffinerat) socker till dina små barn? Är det något du och din man resonerat kring eller har ni bara tänkt att måttliga mängder inte är skadligt?

#3 - Emelie och lilla familjen

Nackdelen är att det allt som oftast finns ingredienser till chokladbollar hemma.. och är suget starkt så bakas det en sats som äts direkt ur bunken. Jätteonyttigt.