bambi

Sista mars
Igår kväll så var maken iväg och tittade på senaste Cohen-filmen True Grit som han tyckte var väldigt bra. Medans jag var ensam hemma så låg jag och tittade på Efterlyst och blev uppskrämd av alla rån hemma hos folk som sker. Så jag hade lite svårt att somna. Däremot så var det en trevlig överraskning när makens klocka ringde imorse och INGET barn låg i vår säng. Det var länge sen det hände!

Dagen idag har att erbjuda ett BVC-besök och sen ett föräldramöte. Nej, mitt liv kretsar inte alls kring mina barn  ;)

Ha en underbar sista mars! :)
#1 - Alfva

Du är modig du, jag vågar knappt tittå Efterlyst när sambon är hemma! Konstigt vad man inbillar sig dumma, farliga människor överallt! ;)



Speciellt på tunnelbanan tror jag att alla är massmördare (nåja)....

#2 - Sussi

Hej



Vill bara önska dig en trevlig dag.

Krammiz

S

#3 - LADY DAHMER

åh jag såg också efterlyst och satt också och oroade mig för de där rånen. Jag är så jävla rädd att nån ska komma hit och skada eller skämma barnen. Man ska ju kunna vara säker i sitt hem liksom

#4 - Agnieszka-2barnsmorsan

Jag klarar verkligen inte av att kolla på efterlyst när jag är ensam hemma. Blir uppskrämd och sitter hela tiden och lyssnar om någon tar i dörrhandtaget eller håller på vid fönstrena, lättskrämd till tusen!

#5 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen

Jag har slutat se på Efterlyst. För ett par månader sen var det något riktigt hemskt som skett i våra områden, och jag blev rejält uppskrämt på FB när en bekant (boendes i annan ort) Började gapa "hos mig" om "HJÄLP! Vad är det som händer hos er, gå inte ut för bubblan, jättefarligt, håll er inne, hjälp, hjälp! Galningar" osv. Då hade det varit EN sak. För flera månader sen.



Trodde fan det var värsta galningen ute DÅ när hon skrev det, typ Åkeshovmannen....... brrrrrr. Uppskrämd av en 50+ tant ;-)