bambi

Snöstorm
Hej allihopa! Vilken rolig överraskning att ni har lämnat över 1000 kommentarer i tvättmaskinsinlägget nu! (Tävlingen avslutas imorgon) Tusen tack för varenda liten kommentar! Ni är SÅÅÅÅÅ underbara!!

Här i Stockholm så är det värsta snöstormen. Jag som hade tänkt utföra några ärenden efter min lunchdejt med LadyDahmer men jag gick hem istället... inte så roligt att vara ute i det här vädret  :/

Men vi hade en mycket trevlig lunch med mycket prat om ALLT möjligt egentligen....


#1 - Linda

Kom att tänka på din make när jag kollade i almenackan, såg att Jens har namnsdag idag =). Så grattis till honom :)

#2 - Skrotmamman skrotar vidare - och tävlar om Veckans Blogg hos APAN

Själv har jag suttit hemma med telefonsamtal idag och tittat på snön som vräker ner.... längtar INTE efter en tur till dagis för stortjejen. Eller jo, jag längtar ju efter henne. Men inte efter snökaoset.



Hoppas att du vinner maskinen. Det är GULD att ha tvättmaskin med små barn. Själva funderar vi på en ev torktumlare. Alla kräkhanddukar som hänger ÖVERALLT, alla små byxor, tröjor och strumpor. Tänk vad skönt att få undan det på en gång!

#3 - Jessica - stryk en cupcake på barnens t-shirt

Deppigt värre med snön!

#4 - Amanda

Ja, usch för snön. Tog en kopp varm o'boy med grädde & satte mig på balkongen fullt påpälsad - mysigt förvisso, men jag skulle mycket hellre sitta "avklädd" (heh!) på balkongen med en isglass istället.



Vad bodyn klädde Leah förresten! Tyckte att den såg skittrist ut när du visade bild här i bloggen - sen när du satte Leah i den så "lyfte" den, om du förstår hur jag menar? Jättefint!

#5 - Alfva

Den här snön kan ju bara gå och försvinna nu! Hoppas den är borta lika fort som den kom!



Såg bilderna på er lunch inne hos LD. Skitfin bild på dig!

#6 - Agnieszka-2barnsmorsan

Vad lika barnen är, speciellt på dem där bilderna i detta inlägg:)



Här i Nyköping har det också varit snöstorm. Mindre kul:(



Hoppas ni får en fin dag!

#7 - Marre

Åh jag hoppas ni vinner imorgon, 1000 kommentarer är ju hur mycket som helst

Håller alla tummar jag har

Maria i Gbg

#8 - Norea

Om vi alla kommenterar en sista gång så borde chansen öka;) så kör hårt och självklart hålls alla tummar och tår för att Bambi med familj ska vinna denna fiffiga tvättmaskin!

#9 - Sussi

Hejsan

Snöstorm. Här har vi härligt solig väder, ett tag i allafall. Om vi har otur får vi snö till helgen:(:( inte kul. Man börjar ju vänja sig vid denna härliga solen som skiner om dagarna och värmer snön så att den smälter fort bort. Och då är ju inte våren så långt bort.



Ha en bra onsdag ändå

krammiz

Sussi



(Tack för g.bagen gillade den & det gjorde oxå min dotter, den fick jag behålla i 2min tills min ena dotter såg den & stack iväg med den. )