bambi

Vad gör en mamma som inte är mamma för ett dygn?
Jag har haft en mycket avkopplande mini-semester, egentligen bara 20 minuter hemifrån! Jag undrar nästan varför jag inte gjorde det här tidigare! Några av er kanske tycker "ja men du var ju nyss på semester i Thailand". Javisst var jag det, men det är skillnad att vara ensam och vara med två småbarn på semester. Det var alltid någon som vaknade mitt i natten och/eller tidigt och det är väl just SÖMN som jag har saknat mest!

Vad har jag gjort under denna dygn av ensamhet då? Jag har shoppat, shoppat och shoppat... och relaxat lite, kollat på tv och SOVIT!

En galleria är granne med hotellet, vilket var en rolig överraskning. Så jag gick runt där i ett par timmar igår eftermiddag. Gallerian firade tydligen ett år och min gamla idol Eric Gadd var där. Jag blev väldigt nostalgisk när han sjöng "Do you believe in me?", en låt som jag älskade när jag var nybliven tonåring. Om ni inte vet vilken låt jag menar så kommer en liten snutt här:



Till min stora glädje så fanns Kahls The & Kaffehandel i gallerian! Jag älskar deras handgjorda praliner! Min absoluta favorit är Blåbär (om ni har möjligheten att prova den, så gör det!!). Jag såg först inte att dom hade den, så jag efter den och då plockade hon fram en liten påse och sa att hon hade några få kvar (6 st). Så jag köpte alla dom hade och några Jordgubb & Champagne  ;)



Sen så blev det ett besök hos Lagerhaus som har så mycket fint! Det blev en burk att ha kakor och andra bakverk i och så några jättesöta muffinsformar med bullar och hjärtan på (100 st för 35 kr).
#1 - Carro L

Låter som du haft det bra. Gillar också den låten och praliner:)

#2 - Agnieszka-2barnsmorsan

Underbart med ett dygn för sig själv, det borde vi alla mammor unna oss lite oftare! Vet att vi skulle bli mkt piggare och gladare mammor då!

Mmmm chokladen såg smarrig ut!



kram

#3 - ♥anna♥

Fin shopping! Burken är kanonfin!

#4 - Sussi



Hejsan



Sååå härligt det låter. Skulle själv vilja pröva på det. Men undras om jag skull kunna klara av att sova. har svårt att sova när barnen är borta på kortis.

men man skulle nå unna sig själv en sån härlig dag. bara att njuta och shoppa.

jag älskar deras choklad. brukar ibland lyxa det åt mig själv. När jag är på stan. Man har ju inte så mycket tid över. så jag burkar lyxa med en god choklad som är dyr. El så njuter jag av en cappucion och en bakelse för att bara njuta för mig själv.



Ha en fin söndag

Kram

S

#5 - Sofia

Ville bara säga att din man gör helt rätt när han skickar iväg dig på en härlig hotellvistelse!



Som vanligt blir jag LITE avundsjuk då jag fortfarnade går hemma med sjuka Jonathan och både en Thailandsresa eller en hotellnatt ligger LÅNGT bort.



Kram Sofia

#6 - Carro

Då vet jag var du var nånstans ;) hade du varit där för 5 år sen hade du nog inte varit så imponerad hehe. Men det har blivit jättefint!

#7 - Linn

Härligt med minisemester! Var du något i spa:et?

Jag skulle nog ha svårt att slappna av på egen hand, men så har jag ju inte barn som kräver något av mig :) ung, fri å barnfri. Än så länge iaf :)