bambi

Vad säger ni om canvas?


Jag ligger här och funderar på hur vi ska göra med bröllopsbilderna. Jag har alltid varit lite sugen på att göra en canvastavla av något foto, men jag har aldrig riktigt sett någon sån tavla på riktigt (vad jag kan minnas). Så jag vet inte riktigt om det blir så bra? Vad säger ni? Har ni någon erfarenhet av canvastavlor?
#1 - Jennie

Jag tycker att canvastavlor blir jättebra! Jag har beställt från extrafilm.se

Det enda du behöver tänka på är att det finns utrymme för dem att vika kanterna. Så att du inte får en tavla där ni har halva huvuden. Det är svårt att förklara..

#2 - Linda Fransson

Jag har gjort sex tavlor i canvas på min äldsta tjej. Håller på att välja ut bilder till lillasyster nu med. Jag är jättenöjd. Jag har gjort alla i svartvitt.

Lycka till. Maila gärna om du vill att jag ska ta bild på dom och maila tillbaka. Jag har tagit närbilder. Det blir finast tycker jag.

Lycka till! Kram Linda

#3 - Anna - Mamma till Emilia med albinism

Vi har en hängandes mitt framför ögonen på mig, på vår fina tjej =)



Jag beställde på nätet, tror det var på extrafilm eller fuji, kommer inte ihåg.



Den blev jättebra, är nöjd och det är mkt finare än en "vanlig" tavla så det tycker jag att du ska göra =)

#4 - Emelie

Kan också rekommendera canvas. Vi har två hemma på väggen och får alltid komplimanger för dem. Tänk på bara att det finns "luft" runt omkring själva motivet som ni vill ska vara centrerat på bilden, eftersom bilden även hamnar på kanterna runt om (om du förstår vad jag menar). Om ni väljer en närbild så se till att det finns att "ta av" så inte nåns ansikte blir "avhugget" pga. bilden även går runt om kanterna. Haha:) Vet inte om jag var tydlig nu, men hoppas du förstår;)

Lycka till!

#5 - Titti

Har canvastavla från vårt bröllop o även gett bort i present.

De är gjorda via Gallerix o blev jättefina.

Ibland har de erbjudanden.

Titti

#6 - Angelica

Älskar Canvastavlor!

Förstorar alltid upp bilder på sonen,då blir det självklart på canvas.. Så jag tycker absolut att du ska beställa en canvas!

#7 - Viveca

Vi har en canvas i svartvitt med en närbild på oss från vårt bröllop där vi kysser varandra! Den är 1x1m! Hänger över vår säng i sovrummet :) Jag var rädd att den liksom skulle bli "too much" men i svartvitt blev den jättefin och ändå ganska diskret! Vi beställde från ett slags tryckeri i Halmstad.

Kram o lycka till med beslutet!

#8 - ♥anna♥

Vi har en superstor canvas som är delad i tre delar (varje del är ½ m bred!). Det är ett foto över Tokyo och vi är jättenöjda med den!

Kan skicka bild om du vill! Säg till i så fall!

#9 - Anonym

Kan rekommendera Crimson.se

Men jag tycker färgcanvas kan se plastigt ut. Lite 80-tal. Men svartvitt är snyggt! Tre kvadratiska på rad. Nice. =)

#10 - Pilla

Vi gjorde en i canvas från vårt bröllop, den är superfin! Vi får mycket beröm för den!

#11 - Sara

Jag tycker det beror lite på vad man är ute efter med bilden. Vill du den ska se ut som en "tavla" eller liksom som "en bild" typ? Det blir ju lite mer som en målning eller vad man ska säga med canvas upplever jag, men min bild av det är som någon annan som nämde att svartvitt är finast! men kan tänka mig att någon stor en med er två på stranden kan bli grymt fint även i färg, för det är ju inte så många olika färgeri det :)

#12 - Marita

Jag har 2 fina canvastavlor som jag beställt från Extra Film. Och jag älskar dem. Jag valde att göra om motivet i datorn till sepia innan jag skickade iväg och det blev verkligen jättelyckat. Ska nog göra något mer om jag får till ett bra kort på båda barnen någon dag!