bambi

Våffeldagen på förskolan
På eftermiddagen var jag iväg och tog bort den där leverfläcken även fast det kändes väldigt jobbigt. Om två veckor får jag provsvar. Det kommer vara två nervösa veckor...

Sen så var det öppet hus på förskolan, där dom bjöd på goda våfflor!



Detta var första gången på lääänge som Leah stannade en stund på förskolan (barnen har varit ute på gården nästan varje dag som vi har hämtat) och hon STORTRIVDES. Känns som om vi inte kommer att behöva skola in henne när hon ska börja där i höst!

#1 - Jessica - stryk en cupcake på barnens t-shirt

Så var det för mig med tvåan, och som personalen sa, hon fick ju en låååång inskolning eftersom hon var med och lämna/hämta storasyster varje dag. Så när det väl var dags var det inga problem alls!

#2 - Amanda

Hmm.. var det inte du som sa att du aldrig skulle ha klänning på Leah (eller Zack)? Ty

#3 - Beata

Sötnosar till barn ni har :)



Ska du återgå till att arbeta som lärare sen när föräldrarledigheten är slut eller kommer du satsa fullt på bloggkarriären?

#4 - Marie S

Härligt att hon trivdes på förskolan! =)

#5 - BAMBI

Amanda Ja... den där är på gränsen (tycker att den är mer en tunika dock). Sen så skulle jag aldrig köpa en klänning (vilket jag inte heller har gjort) och Zack har haft skjorta på sig någon gång.



Men jag funderade både en och annan gång innan jag tog på Leah den där tunikan, men jag resonerade lite att den inte riktigt ser ut som en klänning.