bambi

Waxning, tandblekning och andra skönhetsbehandlingar
Jag har fått en hel del frågor om skönhetsbehandlingarna jag gjorde nere i Thailand. Så här kommer lite mer info:

Waxning: Första gången jag vaxade mig och jag gjorde det främst inför bröllopet, men sen så vänjer man sig vid att ha lena ben så jag gjorde om det efter 5 veckor. Håret började komma tillbaka lite efter 3 veckor, men syntes inte så mycket förrän efter ca 5 veckor.



Tandblekning: Jag sov en hel vecka med tandblekningsmedlet och redan efter första natten så tyckte både jag och maken att man såg skillnad på tänderna. Jag tycker att dom helt klart har blivit mycket vitare, men inte för vita... så jag är jättenöjd med tandblekningen! Jag fick med mig fyra ampuller så jag kan köra kuren tre gånger till om jag vill. Medlet håller sig i 2 år i kylskåp! Opalescence heter medlet som jag använde och det kostade 5000 baht (ca 1200 kr).



Manikyr: Var av varierande kvalité. Vissa höll bara i någon dag medans andra höll i nån vecka. Det varierade också väldigt mycket vad som ingick. Vissa tvättade och borstade av händer och naglar medans andra skippade det. Fransk manikyr brukar vara lite dyrare än en vanlig manikyr.

Kroppsscrubb: Något jag rekommenderar er att testa när ni är där. Väldigt skönt och blir mycket bättre än när man gör det själv!



Fish spa: En utav dom roligaste sakerna som vi testade på där i Thailand. Fiskarna äter alltså upp den döda huden på fötterna och benen. Kittlar som fan, men fötterna blev verkligen silkeslena. Fish spa såg vi lite överallt så det är inte så svårt att hitta. Tänk bara på att inte smörja in er med solkräm, bodylotion eller myggmedel innan ni ska testa Fish spa eftersom fiskarna gillar inte doften och äter inte lika bra då!
#1 - Ann

Fish spa låter väldigt spännande. När du skrev om det i bloggen när ni var i Thailand, så skrev ngn tidning bara ngn dag efter om Fish spa. Fina naglar du fick därnere.

#2 - Mellie

Tandblekningen ser ju verkligen ut att blivit jättefin! Precis lagom mycket - finns inget värre än när tänderna lyser (som vissa hollywoodskådisar) ;)