bambi

Zack på förskolan



Gullungen vill inte gå hem från dagis när jag kommer och hämtar honom och dom är ute på gården. Men på morgonarna så vill han knappt att jag ska gå. Detta började han med efter thailandsresan, förut har det alltid gått bra att lämna. Men han gråter aldrig, det är mer att han följer efter mig och försöker hålla kvar mig. Men oftast så har jag inte bråttom på morgonen så jag sitter en stund och så brukar han vilja ha en hejdå-puss... sen är det okej att jag går.
#1 - Alma :)

Ville bara säga att din blogg har blivit jättefin! Ser fram emot nya recept på kakor och godsaker! :D

#2 - Petra

Usch, att lämna på dagis om barnen är ledsna oroar jag mig för redan... Nu e ungen bara 4,5månad så det dröjer ju ett tag.

#3 - Chellio

Känner igen mina barn i det där:)) På morgonen vill de inte att jag ska gå och sen när man kommer på em så får man jaga dem runt på förskolan;)). Fast när man vet att man får jaga gapskrattande busungar på em när man hämtar så blir det lättare att vinka hej då till små blöta kinder på morgonen...

#4 - tankgirrl

Vilken fin vårbild på Zack! :)



Min dotter går bara 10h/v på dagis just nu så måndagar och fredagar ( de dagar då hon går) kastar hon sig ur sängen och springer till ytterdörren när klockan ringer, sen säger hon "hej då mamma, lycka till! pappa och jag åker till dagis nu!"

pappan brukar se lite förvirrad ut där i sängen och inser att de 1h och 20min som är kvar innan de åker kommer vara låååånga :P

#5 - Martina

Min dotter vill inte följa med hem för att "mamma är så tråååkig" (inte alltid men alltid lika "roligt" att höra...)