bambi

Zacks vårjacka och överdragsbyxor
Nu har jag klickat hem Zacks ytterkläder som han ska få ha under våren!




Skaljacka från Molo som heter Cloudy Bluescreen. Jackan är vatten- och vindtät. I början blir det att ha en fleece tröja under den, vilket funkade bra förra året då Zack hade en skaljacka från Po.P. Denna jacka kostar 699 kr.


Överdragsbyxor från Molo som heter Pollux Velvet. Byxorna är vatten- och vindtäta och är fodrade med Thermo Lite MICRO. Känns bra med ett par överdragsbyxor som också är lite fodrade. Jag köpte dessa på rea (såg att dom var slut nu, så jag lyckades nog knipa sista paret) för 412 kr.
#1 - Camilla

Vilken storlek har Zack? Har han växt något?

#2 - BAMBI

Camilla Jag tog 92 på byxorna och 98 på jackan. Jag hoppas att det ska passa. Han har 92 just nu men en del plagg är lite på gränsen till att vara för litet förutom byxor. Men jag har hört något om att pojkar är oftast kortare i benen än tjejer (en som jobbade i en Po.P-butik sa det).

#3 - Emma

Stämmer inte på min son har har jätte långa ben och kort överkropp !! Just nu har han 92 i tröjor och till och med 86 ibland och i byxor 98 !!!

#4 - Angelica

Åh den är så fin den jackan!

Vill ha den turkosa till min son, men "tyvärr" har han en skaljacka från POP som han förmodligen passar i vår med =)

Men är riktigt sugen på den ändå. =)

Vet du (eller nån annan här) om det är stor skillnad på denna softshellen från Molo och den som Lindex har nu? Är Molo bättre i kvaliten och mjukar och smidigare kanske? Den på Lindex är ju väldigt mycket billigare....

Ska du ha nån annan vår/sommar jacka till Zack också utöver denna, typ som lite "fin" jacka eller så?