bambi

Angels in America
Det kändes jättekul att få bli inbjuden till en förhandsvisning av teaterföreställningen Angels in America (med bla Ola Rapace!). Vi var deras allra första publik, inte ens dom som jobbar på Stockholms Stadsteater hade sett den så det kändes ju lite roligt! Den har premiär på lördag den 7 maj.

Min svägerska är skådespelerska och hon har verkligen väckt mitt teaterintresse, så jag njöt för fulla muggar av denna vackra men sorgliga historia.

Angels in America handlar om en aids-sjuk kille vars pojkvän inte klarar av att hantera situationen så han lämnar honom. Överger honom. Men han lider också. Han vill också dö tillsammans med sin kärlek.

Man får även följa en kvinna som är psykiskt störd och det kan till viss del bero på hennes man. Hennes man är homosexuell men förnekar det då han är mormon och det är en dödssynd att vara homosexuell.

Jag tyckte om föreställningen väldigt mycket. Det var en mycket gripande historia. Det finns även en del 2 som visas på Stockholms Stadsteater och jag är lite sugen på att gå och sen den också.

Ola Rapace var bra som den aids-sjuke killen, men ännu bättre var hon som spelade den psykiskt störda hustrun - Ida Engvoll. Riktigt duktig! Även Allan Svensson (från tv-serien Svensson, Svensson) hade en av rollerna.
#1 - Emma-Lou

Det var kul att springa på dig igår. Jag tyckte också bäst om Ida Engvoll :-) Kram.

#2 - jake

Håller med!Bor på heleneborgsgatan där jag brukar se Ida Engvoll umgås förtroligt med Josef Fares ofta, tror hon e hans flickvän. Fint par!