bambi

Bambi testar: Baby Foot


Jag fick hem ett paket Baby Foot för att testa och recensera. Baby Foot är en japansk mirkelkur som ska ge en mjuka och lena fötter, lika lena som en bebis fötter. Baby Foot är två "påsar" som man får stoppa fötterna i och sitta med i två timmar. Påsarna innehåller fruktsyra, som är mycket mild och skonsam men som ska ha en fuktgivande och peelande effekt. Efter ungefär en vecka så börjar fötterna "fjälla" och huden ramlar bort och man ska få lena bebisfötter!

Jag visste inte riktigt vad som skulle hända med fötterna, men lite läskigt var det när riktigt stora bitar hud började lossna från fötterna.


Men nu, lite mer än en vecka senare så är fötterna riktigt mjuka och lena. Dock så tror jag att jag föredrar att fila fötterna (eller köra Fish Spa) eftersom det var inte så trevligt när den där huden ramlade bort lite överallt i lägenheten. En rolig grej att testa och som verkligen fungerar, men inget jag skulle göra regelbundet.
#1 - fröken K

Oj. Var du tvungen att dra bort all hud själv? Jag har hört att man inte får det (i alla fall inte när huden flagar av sig själv) för då kan man dra för långt in i skinnet. Dum som jag var så var jag ju tvungen att göra det ändå, och det gör jag inte om.

#2 - Mickan

Har också fått hem ett gäng sånadär. Har inte testat än, ska göra det i veckan. Äckligt men verkar bra. :)

#3 - Carola

Häftigt! Undrar just om det där skulle funka på mina hårda fötter som ingen fil i världen, hittills iaf, har fått bukt med...



Har försökt kommentera flera gånger men får bara upp någon sida med felmeddelande när jag skickar... :-/