bambi

Hello kepsar!
Idag var vi iväg och shoppade lite. Vi var bland annat ute efter en keps till Zack. Jag var lite sugen på den röda med hjärtan som jag har tipsat om i bloggen förut, som finns på Lindex. Det är bara det att alla barnavdelningar ligger ju en trappa ner i alla Lindex-butiker (nåja, nästan alla) och jag vill inte så gärna åka rulltrappa med båda barnen i vagnen. Mycket frustrerande när jag var väldigt sugen på att kika på alla fina barnkläder som Lindex brukar ha... men jag får åka dit när Zack är på förskolan någon dag istället.

Så vi gick in på H&M istället och där är det så otroligt uppdelat på kepsfronten. Antingen så är det superhjältar eller så är det Hello Kitty. Zack valde denna:



Det fanns även en keps med Bilar på, som är en av hans favoritfilmer så jag trodde faktiskt att han skulle välja den! Men nej, han ville ha denna rosa men jag gillade denna mer (och den kostade bara 29 kr!):

#1 - Freja

Hej Bambi!

Zack var jätte fin med den kepsen, bra val av han :)



Ps. Nu visar jag på bloggen hur man gör fina lockar med plattången, super enkelt! :)



Kram och ha en bra kväll! :)

#2 - Lotten

Känns som om du undviker sånt som är typiskt "killigt" typ superhjältar, men inte sånt som är typiskt "tjejigt" till Zack, är det så? Eller har han kläder/accessoarer med ex. spindelmannen

#3 - Mia

Blir förvånad över att du än en gång stöttar dessa könsindelade affärer och väljer att köpa hello kitty av alla figurer som till 100% riktar sig till tjejer och går emot allt genustänk.

#4 - Lotta

Fin keps han valde, Zack! Förstår att man hellre väljer en med sådana fina färger, hellre än en Cars-keps.

Min Petter, snart 4, valde en rosa med nitar på, på Kappahl. (Där hade de förövrigt ett blandat och bra urval tycker jag)

#5 - BAMBI - som ska på Mammablogg Galan!!!

Lotten Nej, han har inga kläder med "typiskt pojktryck". Han kommer bli nog så uppmuntrad av alla andra att ha sånt så jag vill kompensera det lilla jag kan att han känner att faktiskt kan välja annt också.

#6 - BAMBI - som ska på Mammablogg Galan!!!

Mia Om du tittar på Zacks garderob (som jag visade upp i ett inlägg för inte alls så länge sen: http://www.alltforforaldrar.se/bambi/2011/may/ta-en-titt-in-i-barnens-garderob.html) så har han en långärmad och en kortärmad tröja från H&M - that's it! Om du tycker att det är att stödja klädkedjorna som går mot genustänk gång på gång så får du stå för det, jag tycker då inte det!

#7 - sara

Hej.

Jag tänkte fråga dig ifall du vet någonstans man kan köpa molokläder på nätet (förutom babyshop)? Är på jakt efter Roddy safari t-shirten. Du verkar veta en del om kläder :)

#8 - UR

Är det inte bättre att han helt får välja själv än att du ska visa mot extremt tjejiga prylar för att kompensera? Känns lite överdrivet.. rött med hjärtan på osv. Snygg pop jacka - sonen här har samma!Apropå Molo: luckylittleme o ajabaja har stort utbud!

#9 - BAMBI

UR Men nu fick han välja själv och hade valmöjligheten att välja en Cars-keps om han hade velat?

#10 - Mia

Syftade inte bara på H&M utan även Lindex

#11 - BAMBI

Mia Zack har bara galonbyxor annars har han inget från Lindex. Det är bara Leah som har lite kläder därifrån, men det är bara ett par plagg... hon ärver ju det mesta.