bambi

Hon växer så det knakar
Jag insåg idag att Leah inte kunde ha byxor i storlek 80 längre. Dom slutade nästan vid knäna om hon satt ner. Så det var bara att rota fram alla Zacks gamla kläder i storlek 86. Vad jag minns så började han inte med storlek 86 förrän han var runt 1½ år, så det känns så tidigt att Leah ska börja med det redan! Hon fyllde ju nyss ett!

Så jag kommer att lägga ut en hel drös med kläder i storlek 80 på Tradera snart (jag säger till, om någon är intresserad) och Leah fick inviga lite kläder i storlek 86 idag:


Body med kanelbullar från Lindex och rutiga byxor från H&M. Strumpor från Po.P.
(Det var inte lätt att få henne att sitta still där!)



Det är så roligt att plocka fram Zacks gamla kläder. Jag kan verkligen minnas hur han såg ut i dom och ibland minnas saker han gjorde när han bar kläderna.


Nu är det bara storlek 92 som ligger och väntar på att Leah ska växa i. Zack har ju storlek 98, så snart har Leah vuxit ikapp sin storebror! Helt otroligt! Men ganska skönt om dom snart kan ha samma garderob.

#1 - Vanilla

Vilket gulligt kort! Kul att få plocka fram nya kläder! :-)



Ha en bra kväll!

Kram

#2 - Camilla

Det är snart dags att rensa Alice garderob med snart. Lyfte upp henne när jag kom hem från jobbet och kände då att hon hade blivit tyngre :p

#3 - Viveca

Ja, visst sitter många minnen i kläderna! Vår 9-mån har precis övertagit storasysters kläder i 80. Vad jag minns hade storasyster str 86 ganska länge, från det att hon var omkring ett år och ja... länge.

Mvh

#4 - Emma

Strl 86 är väl från 12-18 mån om jag inte har fel...?

Otroligt vad söt hon är Leah! Den där kanelbulle-bodyn var det väl inte så längesen Zack hade? Har för mig att jag minns någon foto från bloggen...

#5 - Emelie

Men oj så fin body med kanelbullar på! :)

Så fina barn du har!



Kram

#6 - Malin

Så söt hon är!

De växer så det knakar de små, men min lilla tulta har faktiskt fortfarande stl 74 - 80 och har haft länge nu snart säger det väl poff bara för det :)



Ha en härlig kväll!

#7 - Helena - mamma till Alexander

Galet söt hon är! Å lik dig är hon också =)



Ja att plocka fram gamla kläder ger en minnen. Jag satt häromdagen och tog fram Alexanders gamla 68 kläder då en kompis bett att få låna.

#8 - Jennie

Min yngsta (7 månader) har börjat ha strl 80. Den storleken hade min äldsta då hon var över ett år. Roligt att se skillnad på barnen. Och precis som du skriver så minns man vad barn nr 1 gjorde när hon bar vissa klädesplagg som nu barn nr 2 har.

#9 - Sara - Mamma till Max 2,5 år

Verkligen ett sött kort på Leah! Vi fick börja med 86 när vår son Max fyllde 1 år. Han har nu storlek 104 men kan även ha t-shirts i strl 110. Han är lika gammal som Zack. Tänk så olika barn växer =)

#10 - Linda

Det är himla lustigt det där, med att syskonet växer ikapp sitt äldre syskon. Har har 2 barn tätt, de är i dagsläget 9½ och 8 år. Det är en tjej och en kille. Killen som är den yngre är längre än sin syster. I den åldern så brukar det ju vara så att flickor är längre än pojkar.

Här vet jag dock vad det beror på, det är generna, min dotter har fått mycket från sin pappas sida, och sonen har fått mycket från min del av släkten =).

#11 - Tessa

Kanelbullebodyn är ju kanongullig, särskilt till ett barn med kanelfärgade ögon.



Storlek 86 brukar väl barnen ha lite längre? Efter 1 år växer de ju lite långsammare, och tur är väl det. För mitt första barn trodde jag att han skulle växa ur sin upp-till-15 kg-flytväst direkt, för han växte så mycket första 1,5 året, men det dröjde väl en sådär 4 år till innan han passerade 15 kg :-).