Leahs första fotobok

Idag kom en av tre fotoböcker som jag beställde av FujiDirekt när dom hade ett erbjudande på 50% på fotoböcker och det var Leahs! Det är så roligt att ha dessa fotoböcker (Zack har ju redan två). Det är perfekt nu när man inte framkallar kort längre. Zack älskar sina och vill ofta titta i dom och pratar om alla kort.

Så här ser Leahs första fotobok ut:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Ejkej
2011-05-11 @ 16:33:25

Åh vad härligt att ha kvar när dom blir större. Jag klarade inte av att få ihop någon fotobok i tid till erbjudandet(har suttit och knåpat i ett år nu) så får väl hoppas att det kommer nåt sånt supererbjudande igen....kanske om ett år till, då har jag kanske fått klar den.

Milo
2011-05-11 @ 19:09:05 Blogg: http://miilo.blogg.se/

Vad fin den är, jag har också gjort en sån "mitt första år" till ett av barnen. Hur kommer du göra sedan? Blir det "andra år" osv? Eller blir det fotoböcker på barnen/familjen tillsammans? Jag framkallar bilder, sätter in dom i vanliga fotoalbum, problemet med digitalkameror är väl att det blir så himla mycket bilder, man får sålla bort en hel del!

Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan
2011-05-11 @ 20:12:40 Blogg: http://ninaruthstrom.se

Fin!

Det påminner mig om att dte är dags att göra en tredje bok till Ville, året när han är två. Det tar ju sååååån tid så det kanske är lika bra att börja snart.

Jag är ju inte så smart som dig så jag utnyttjar 50% erbjudandet inte. :(

Belinda
2011-05-11 @ 21:35:11

Åh vad jag önskar jag hade tålamod ..

Tess
2011-05-11 @ 22:53:39 Blogg: http://highlandertess.blogg.se/

Fotoböcker är underbara och jag ska också göra en årsbok till Connor varje födelsedag :-) Bilder på datorn är bra på många vis, men att ha något att bläddra i finns det inget som slår.

Tomas
2011-05-27 @ 19:29:01 Blogg: http://fotoklok.se

Hej!

Ni som bloggar kan få en helt gratis fotobok.

Kolla in detta:

http://fotoklok.se/gratis-fotobok.php

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet